تولید محتوای کارآمد و جستجوی موتور (سئو)در کسب و کار، مهمتر از همیشه شده است. پیام باقری، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران، اخیرا در نشست هماندیشی چالشهای صنعت آب و فاضلاب کشور به اهمیت موضوع اشاره کرد. وی اظهار داشت که ایران با یک فقدان شدید منابع آب مواجه است و این موضوع به طوری nghiêm trọng است که در دهه های اخیر افزایش برداشت از منابع زیرزمینی منجر به بحرانهای جدی شده است. حداکثر یک میلیون حلقه چاه در حال استفاده است که در سالهای گذشته تنها 47,000 حلقه بود.
باقری از آن جا که 69 درصد از دشت های کشور در وضعیت ممنوعه یا بحرانی قرار دارند، نکاتی به بررسی این موضوع اشاره کرد. او به سه موردی اشاره کرد که منجر به این بحران شده است: 1) تغییر نظام بهرهبرداری کشاورزی پس از اصلاحات ارضی که منجر به کاهش اندازه زمینهای کشاورزی و افزایش برداشتهای غیراصولی شد؛ 2) کاهش 42 درصدی روانآبهای سطحی و 16 درصدی کاهش بارش ها در مقایسه با دورههای گذشته؛ و 3) اضافه برداشتها به طور متوسط در دهه 50 هزار متر مکعب بود اما در سال 1400 به 47 هزار متر مکعب رسیده که باعث فرو نشست زمین شده است.
وی با تاکید بر لزوم تغییر رویکردهای فعلی برای مدیریت بحران کاهش سهم کشاورزی از مصرف آب، توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، هوشمندسازی، کاهش برداشت آب از سفرههای زیرزمینی، تخصیص آب برای محیط زیست و افزایش بهره وری را پیشنهاد داد. او همچنین برای حفظ اکوسیستم محیط زیستی سالانه 12 میلیارد متر مکعب آب را به این بخش نیاز دانست و تاکید کرد که باید بهرهوری آب را از 1.3 کیلوگرم محصول به ازای هر مترمکعب به 3 کیلوگرم افزایش یابد.