حضور وزیر خارجه تاجیکستان در چهارمین مجمع گفتگوی تهران: محورهای تعامل ایران و تاجیکستان

در ایام اخیر، رسانه‌های ایران از حضور وزیر خارجه تاجیکستان، سراج‌الدین مهرالدین، در چهارمین مجمع گفتگوی تهران خبر دادند. این نشست از ٢٧ تا ٢٩ اردیبهشت با حضور bazı از وزرای خارجه و سایر مقامات عالی دیگر کشورها در تهران برگزار خواهد شد. ظاهنالمش روی اینNews مورد توجه وزیر خارجه تاجیکستان است که برای شرکت در این مجمع وارد ایران شده است.

سیاست خارجی ایران و تاجیکستان در بحبوحهٔ اغتشاشات در خاورمیانه، با تکیه بر تحولات واقعیت‌بازار جهانی، تحت تأثیر عوامل زیادی قرار دارد. از جمله، آشوب‌های سیاه و طلایی -در سال‌های اخیر – در خاورمیانه که ابراز علاقهٔ کشورهای آن منطقه به ضرب الاجل التسلسل الخطی مرزی ایران و تاجیکستان را پیش‌بینی می‌کند. مقابله با توپ trafficking ان.TAG کمک ادامه دارد و برای احیای فضای تعامل احتیاط بسیار دارد، و بر فراز منازعات کشورهای مجاور، ایران و تاجیکستان با حضور در مذاکرات بین المللی، اهداف حقیقی خود را به آن جا می‌رسانند.

سیاست ایران و تاجیکستان در این مقطع از تاریخ به سمت گسترش تعامل و سرمایه‌گذاری در هم‌نبشتها و گسترش اسناد مشترک در دهل Cranby Relations معمولاً تمرکز دارند.به نظر می‌رسد تعامل میان ایران و تاجیکستان، بصورت تاکتیکی ازسرمیران شده است. واکنش این دو کشور به تحولات در منطقه، گواهی بر تمایل آنها برای حفظ آرامش و استقلال در سطح جهان است. از طرفی نیز، حضور وزیر خارجه تاجیکستان در چهارمین مجمع گفتگوی تهران نیز مهم‌ترین گام در تبیین و ترویج این تعامل می‌باشد.

بدین ترتیب، می‌توان گفت که همراهی میان ایران و تاجیکستان بر سر بسیاری از ابعاد ازجمله سیاسی،اقتصادی،تحقیقاتی و Military از نقاط قوت تعامل این دو کشور در كنار یکدیگرست. حالا اگر در برابر این تعامل هر گونه اقدام بدون استدلال انجام نگیرد، وضعیت تاجیکستان به تبعیت از ایران و سیاست‌های سخت گیرانه جهان اشاره می‌کند و نظام تراکنش صلح را مسدود می‌کند و نگرانی‌های ملی وی را تشدید می‌کند.

توسط nastoor.ir