دهان کارشناسی اقتصاد ایران می‌گوید:
فساد اقتصادی باید پاسخی شود
با مجموعه‌ای از متن‌های همایش «سیره امام رضا علیه السلام؛ زندگی و اقتصاد» در ادامه می‌خوانید.

همایش «سیره امام رضا علیه السلام؛ زندگی و اقتصاد» با حضور جمعی از پژوهشگران و اساتید حوزوی به نشانه حمایت از اقتصاد اسلامی برگزار شد.
در این همایش حجت الاسلام سیدهادی عربی، دانشیار دانشگاه مفید، با تاکید بر این موضوع که آموزه‌های دینی مانند امام رضا(S) می‌تواند یک معیار خوب برای حکمرانی باشد، افزود: عدالت، خدمت به مردم، پاسخگویی، دوری از ظلم و فساد و رعایت حقوق عمومی از همین معیارها هستند.
وی همچنین با اشاره به این موضوع که اسلام با هر دو اصالت فرد و جامعه موافق است، تصریح کرد: حاکم اسلامی باید «دوستدار مردم» و «خیرخواه آنان» باشد و عدالت را در جامعه گسترش دهد.
حجت الاسلام عربی، با اشاره به اولین تفاوت بنیادین بین نظر اسلامی و غربی در موضوع حکمرانی، تصریح کرد: دیدگاه اسلامی حکمرانی را یک فرآیند معنوی می‌داند که می‌تواند تعالی معنوی افراد را نصیبشان کند و در مسیر تقرب الهی از نزدیک تر شدن آنها به خدا قرار دهد.
او با اشاره به تفاوت نگاه اسلام و نگرش‌های مادی در باب حکومت، گفت: در جهان‌بینی اسلامی، حکومت وسیله‌ای برای تعالی معنوی جامعه است، نه یکmeans برای قدرت و ثروت، همانطور که در جهان‌بینی‌های غربی رواج دارد.
وی همچنین با اشاره به این موضوع که حاکم اسلامی باید یک «خدمتکار مردم» باشد، گفت: حاکم اسلامی باید بین تکبر و ت>(( سغاله>[] عملية…) توازن برقرار کند.
حجت الاسلام سیدهادی عربی، با اشاره به این موضوع که یکی از هدف‌های امام رضا(S) استحکام فرد و جامعه است، تصریح کرد: رشد اقتصادی نمی‌تواند کامل و صِحیح باشد و اگر آ‌نچه وسِيله انکشاف فرد را داریم معادلی برای تعالی او باشد.

توسط nastoor.ir