وزیر نیرو، عباس علی‌آبادی، در مورد پدیده استخراج غیرمجاز رمز ارز و نقش آن در وقوع ناترازی تاکید کرد که با استخراج غیرمجاز رمز ارز برخورد جدی خواهد شد. در این زمینه، تاکید کرد که با فناوری رمزارز مخالف نیستند و حتی اعتقاد دارند که کارت‌های بانکی امروزه نوعی رمزارز به حساب می‌آیند. اما آنچه که با آن مخالفند، گسترش غیرقانونی و غیرمجاز استخراج رمزارز در کشور است.

علی‌آبادی به این موضوع اشاره کرد که ماینرهای غیرمجاز به‌صورت مخفیانه افزایش پیدا کرده‌اند و البته ما مصرف برق غیرعادی را از طریق فیدرها و دیسپاچینگ شناسایی می‌کنیم. او همچنین خاطرنشان کرد که پدیده ماینینگ غیرمجاز یک دزدی است و این کار زشت و ناپسند است که باید با آن مقابله شود. روزانه تعداد قابل توجهی ماینر غیرمجاز کشف می‌شود.

در سال گذشته، بیش از ۲۲۰ هزار دستگاه ماینر کشف کرده‌ایم. هر ماینر مصرف برقی در حد یک کولر گازی دارد که به‌طور ۲۴ ساعته کار می‌کند؛ یعنی حدود ۲ کیلووات. ما فقط در این بخش حدود ۱۰۰۰ مگاوات برق کشف کرده‌ایم. این امر به‌عنوان یک پدیده اقتصادی و زیست‌محیطی مهم مورد توجه قرار گرفته است. عواقب استخراج غیرمجاز رمز ارز از نظر اقتصادي و مالي چندان شناخته شده نیست که چرا این پدیده توامان مخرب بيشتر از مزایای این industry است. این موضوع را می‌توان به توامان شرایط مالی به‌عنوان مشکلاتی که مردم با آن مواجه هستند، برگرداند. آن هم غالبا در زمانی که کشور توانايي برای رفاه مردم خود را به شاخصها بدهد نه تنها در سطح کوچک عنوان کم فقركنندة نکونام شده بلکه کشور نیز به یکی از نظامهای حداقل دانش مالی در سطح جهان تبدیل شده است.

توسط nastoor.ir