مرکز تحقیقات اسلامی مجلس باید به مانند یک انجمن اسلامی برای پارلمان باشد و در جهت اهداف قوه مقننه یاری کند. این مرکز باید به گونه ای قوانین را اسلامیت بدهد که خروجیهای آن پربارتر و محکم تر شود.
سردار علیزاده با اشاره به اصل چهارم قانون اساسی و پیشنهاد های سیاست های کلی نظام قانونگذاری گفت: طرح ها و لوایح قبل از ارجاع به کمیسیونهای تخصصی مجلس باید در مرکز تحقیقات اسلامی مجلس مورد بررسی شرعی قرار گیرد. باید بتوانیم قوانین را بر اساس شریعت بسازیم و برای این کار باید از حوزه های علمیه استفاده کنیم.
باید بتوانیم به گونه ای برنامه ریزی کنیم که از ابتدا تا صحن علنی مجلس برسد و بدون اینکه شورای نگهبان اعلام مغایرت با شرع کند، مدت طولانی صرف نشود. مرکز تحقیقات اسلامی مجلس باید در فصل مجازی حضور فعال داشته باشد و مسئولان را تحریک کند و دولت را در بعضی زمینه ها به تحرک وادار کند.
محمد تقی دشتی معاون پژوهش مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: برای تقویت بعد اسلامیت قوانین باید جایگاه مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در ساختار و فرآیندهای مجلس و همچنین در طرح جامع قانونگذاری و آیین نامه داخلی مجلس مورد توجه قرار گیرد.
در این مسمومیت، مرکز تحقیقات اسلامی مجلس باید به گونه ای رویکردهای مرکز تحقیقات اسلامی مجلس بر اساس مساله محوری، نتیجه گرایی، اثربخشی، استفاده گسترده از ظرفیتهای فقهی و دانشی حوزه های علمیه باشد و تلاش کند گزارشهای متقنی را با سبقه اسلامی در اختیار نمایندگان قرار دهد.
در این اجتماع، مسئولان کارگروه ها و میز گروه آموزشی، فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به بیان برخی دغدغه ها پیشنهادات و ارائه گزارش فعالیت ها پرداختند.
در طول این سالها مرکز تحقیقات اسلامی مجلس قطعاً باید از آنچه بالاتر به منشانه فراتر برود بلکه یک حرکت دردمندانه به سوی رشد و پیشرفت باشد. میتوانم بر این جا متمنّی شوم که کلیه ی کارگروههای گروه آموزشی، فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و کلیه ی مسئولان و کارگروهها به گونه ی یک تکامل کامل و یک رشد شگرف حرکت کنند.