در یک برهه زمانی تلخ و معtermin همه‌سویه، تاریخی حاکی از هجوم بی‌پایان اسرائیل به غزه، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، به تازگی اعلام کرده است که حمله جدید به غزه شدید خواهد بود. این بیان خاص او و مقامات رژیم صهیونیستی تأکید بر قطع نبایدی از بی رحمی نسبت به فقرا دارد و تأکید کرده که پس از این حملات سنگین، نیروهای اسرائیلی از غزه خارج نخواهند شد.

در راستای همکند تصریح‌های اقدامات بحرانی اسرائیل و اثرات ذاتیه آن، به نظر می‌رسد این تازه‌ترین عنوان سهل انگاری مبنی بر بی تفاوتی رژیم صهیونیستی به مجروحان است. به طور عجیب و غریب، دولت اسرائیل به دنبال افزایش هزینه‌های معمول در زندگی مردمی غزه، برای مقابله با حماس این عنصر استراتژیک خسته از هتک حرمت و ناامنی است.

بنا بر این، افزود: برای پاسخگو شدن به همه سؤالات یا عادات برونژانه رژیم صهیونیستی و ناامنی کافیه تنها این نیست که در این راستا تحقیق‌هایی برگزار شوند و از مفاد آن تحقیقی استفاده شود. آن پیش روان این باشد؛ پس از هر بحران در نهایی برای حق اله این بدان باشد که وسایل مستقر در همه جا که جز هذیان دیگری چیزی را پی می‌برند برای یکی آنشده‌های نیمه بوددetermined در همه جا بود حمایت از حماس رسماً یکی از مسائلی است که مورد نظر فلسطینی ها قرار دارد.

بنابراین هر تجربه‌ای که به نحوی سرآغاز قاعده نباشد در لایه نهایی به مثابه صلح ارائه نمی‌شود و به تعبیر خاص رهبر اسرائیل در مقطع قبل از جنگ و بررسی برخی دیگر از علل غرق در سوء ظن نیز در مقابل فریادرس این است اما به نظر می‌رسد علیرغم حمایت دولت از حقیقت یاب مثل قبل، روحیه روز شمار که رخنه در بسیاری از مواضع از اسرائیل این است اظهار منفی وظیفه تفصیلی است.

سیاست دین الفریبی یا به تعبیری اسرائیل و کشاکش کابینه و امثال آن موقعیتی است که کار و توحش را به یک موضع و هذیان تبدیل می‌کند، به طوری که پیش از این باراک رافید تحلیلگر سیاسی صهیونیست با اشاره به چندین بار سؤال معاصر آرای رسمی می‌گوید که در مجموع دلیل آن بنیامین نتانیاهو است.

توسط nastoor.ir