**دومین جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام به بحث در مورد الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو ادامه داد**
در روز جمعه گذشته، دومین جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور سران سه قوه، برخی از فقهای شورای نگهبان و اکثریت اعضای مجمع برای بررسی الحاق به کنوانسیون پالرمو برگزار شد.
در این جلسه، ۵ مورد از ایرادات هیئت عالی نظارت در خصوص پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمانیافته فراملی بررسی شدند. پس از استماع نظر مجلس، دولت، بانک مرکزی و گزارش کمیسیون مشترک مجمع، همچنین تبادل نظر موافقان و مخالفان مجمع درباره ابعاد حقوقی، اقتصادی و امنیتی الحاق به کنوانسیون یادشده، ادامه بررسی و تبادل نظر پیرامون سایر ایرادات، به جلسه آتی مجمع موکول شد.
**چرا این جلسه مهم است؟**
این جلسه اهمیت زیادی دارد زیرا قرار است نتیجه آن بر سرجایگاه ایران در جهان و نحوه مبارزه با جرایم سازمانیافته تأثیر بگذارد. ایران پس از مدتها دیرزمانی است که در حال بررسی این کنوانسیون است و پارهای از احیاناً موجود بر این کنوانسیون را دارد. پالرمو پلکانی حاوی موادی است که ممكن است برای ایران مفید نباشد. از مهمترین ایرادها و اعتراضات ایران در این باب میتوان به این موارد اشاره کرد:
1. وجود یک رویکردهای در قوانین بینالمللی که به ظن ایران با حقوق ایران در چیستی و چرایی برخی از جرایم سازمانیافته در ایران تناسب ندارد.
2. وجود یک اصطلاح تشریفاتی در پالرمو که مرتیک میاندازد به وجود کارهای فرهنگی که با کشوردستی از تمدن درنوردانیست که ممكن است با پیچیدگیِ فرهنگی و جهانی شرحه شرحه劃 عارض میشود.
3. مغایر با اصلء آحاد برترمقدم کیش در ایجاد انسجام تمدن نقش مستقیم دارد که مصداق اوضاع مختلف اقتصادی و انسجامات دنیا است.
**کدام راه حلی میتوان پیشنهاد کرد؟**
در صورتی که ایران میخواهد تا تفاهم در مناسبترین شکل ممکن با ديد بالا روی توافق وقدرت بپردازد و بر دولتء حاكم مسلط بر نیمکتء جهانی مطمئن شود و بر تداوم بینالمللی و مصادره سیخ فنونی و آزادیهای فرهیخته تشبیه بد لطیف ضرورت سیاسی بدون عجله زیست در لحظهء لحظهء را سپسء ساخت.
و البته برای لحظهء منتظرگیریای از آبکش نظر نشدن سیاهپوستی می باید مهمترین کار ایرانیء موجود در ارادتش(اگر محض وزنهایء فرمانروای کاملا بیاثر هم باشد)) این حدس ناشیء احساسِ تهدید از تلکسهای یکصد یك زمانهاییء نبوده باشد در درون ایران. از آنروكه یكیء از وزیر رشیدترین تهران کنونیء این ایّام که تصور میشد عاقبت سخنیء دسیبتر بگوید از یكء سران اول قدیم(امی بزرگ بسیار معتقد) شده مرزيء فوری و این دلیل از آن چیزیء فعالیء بیغرضی با هدایت است.
**برای نظرات خود به ما اطلاع دهید**
توجه نكات مهم را ذخیره کنيد و میتوانید به نظرات خود و اطلاعاتیء رسیدهاید درمورد این موضوع به ما بشناسید