در حالی که ایران در حال میانه راه مذاکرات جدید خود با آمریکا است، برخی ازنمایندگان اتاق بازرگانی ایران هشدار داده‌اند که جریانات سیاسی تاثیر مستقیمی روی تورم انتظاری دارند.

محمدحسین برخوردار عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد که تورم انتظاری یک تعارض اساسی در اقتصاد ایران است که با روند مذاکرات ایران و آمریکا، افراد انتظار повышات معوقه حقوقی و دستمزدها را دارند و در غیر اینصورت این انتظار سبب افزایش تورم انتظاری می‌شود.

وی خاطرنشان کرد که در دálně‌سازان تاثیر اقتصاد سیاسی چندانی ندارد اما متأسفانه ایران اقتصاد تک قطبی با تولید داخلی بالا و صادرات اندک دارد، در حالی که طی چند دهه اخیر شاهد کاهش قیمت نفت و شاهدضعف صادرات خود بوده‌ایم.

برخوردار تصریح کرد که صنعت در ایران به رکود کشیده شده است، ایران در این مدت صادرات خود را کاهش داده و درواقع راه‌های تولید داخلی و صادراتی بسته شده است و به همین دلیل ضرورت دارد مجددا اقتصادی را فعال سازی کرد و به صادرات návانی تمرکز ورزیم.

از میانصغیرسال‌های دهه 80، اقتصاد ایران گرفتار تورم سالانه شد و از آن جایی که اقتصاد ایران با اهرم فکری قابلیت چاپ پول را دارد، کنترلی روی آن ندارد و همین عاملی به سمت گسترش تورم بوده است.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران معتقد است که امیدبخش‌ترین مساله کشور مقابله با تورم انتظاری است که به قانون مسکن و جایگزینی آن و به اصلاح مزایای مواد غذای مکمل زندگی توانسته از درصد تورم انتظاری ناشی از کارگران ایرانی کم شود.

توسط nastoor.ir