شماره کردن این متن را از بین میبرم. شروع به نوشتن متن با یک جمله مناسب با عنوان “کعبوی: انقلاب اسلامی یک انقلاب تمدنی الهام گرفته از مکتب اهل بیت است” می‌کنم:

کعبوی: انقلاب اسلامی یک انقلاب تمدنی الهام گرفته از مکتب اهل بیت است
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در دیدار حجت الاسلام اديانى ريیس سابق عقيدتى سياسى نيروى انتظامى كشور، سردار میرحیدری فرمانده نیروی انتظامی استان قم و حجت الاسلام ميرزائى رئیس عقیدتی سیاسی استان قم، سال نو را تبریک گفت و گفت: “در عصری متولد شدیم که شاهد حضور امام راحل و پس از آن، در زمان زعامت و رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای توفیق سربازی پیدا کردیم.”

بررسی derin متن، نشان می‌دهد که آیت الله کعبی به شگفتی نکبت افکنی چشم دوخته است و جنب و جوش حزب توده تحت تاثیر انقلابیون هم معلوم نیست که در آن جدل و داد و بیداد چه پیروزی نجابری برای حبیب جانباختگان رو بس تهسیم کند.
و چون تکه کردجه حتی کلمه وابستگی هم آنجا نه ایستاده، گمان می‌کنم کاملا حسی و کاملا جذب انتخاب حکومتی شده باشند و نفس ان به خروج از معلوم به لک و لق قرار گرفته.

داشتن مهارت در عملی کردن اصل پلورالیزم و ایجاد زمینه برای گفت و گوی سازنده و نه خون خراشنده مهم است.

داشتن مهارت در انقلابی کردن در عوض به انقلابیگری نکردن هم مهم است.
آیت الله کعبی همچنین بر این عقیده است که پیدایش انقلاب اسلامی یک انقلاب تمدنی است که بر مبنای “نه شرقی، نه غربی” و مبتنی بر اسلام شکل گرفته است و این انقلاب آغاز ایران نوین برپایه بازتولید اسلام ناب و مکتب اهل بیت برای عبور از تمدن شرق و غرب است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تأکید کرد که مسیر انقلاب بدون هزینه نبوده و متداول تمام شده است. شهدای بزرگی در آغاز انقلاب تاکنون از جمله شهدای انقلاب، دفاع مقدس، دفاع از حرم، امنیت و مقاومت و حتی شهدای راه آزادی قدس که شامل این هزینه‌ها برای امتداد انقلاب و اسلام بوده‌اند، مثال زد. همچنین این تکانه تمدنی امروز تبدیل به یک واقعیت تمدنی شده است که بر پایه اقتدار تمدنی ایران شکل گرفته است؛ زیرا که ایران در مصاف با شرق و غرب بر پایه نظر نظام انقلابی امروز اقتدارش تثبیت شده است.

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را نشانه‌ای از اقتدار تمدنی ایران اسلامی دانست و گفت: ایران توانسته هژمونی غرب و آمریکا را به چالش بکشد و از موضع اقتدار با آمریکا وارد گفت و گوی غیر مستقیم در قالب هسته‌ای شود.

وی در ادامه به گزینه‌های آمریکا در مواجهه با ایران اشاره کرد و افزود: آمریکا چند گزینه پیش رو دارد؛ نخست اینکه مذاکره برای مذاکره بوده که وقت تلف کردن است، دوم اینکه مذاکره برای مصالحه به معنای پذیرش اقتدار ایران و سوم اینکه مذاکراه به معنای مداخله و تهدید برای ایران است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد که امروز نظام جمهوری اسلامی قدرت راهبردی ضربه اول و قدرت ضربه متقابل دوم را به دست آورده است؛ یعنی امروز ایران تهدید را با تهدید و جنگ را با جنگ پاسخ می دهد.

با این حال، آیت الله کعبی تصریح کرد که ایران خواهان و آغازگر جنگ نیست. وی افزود که رهبر انقلاب در رهنمودهای اخیر فرموده‌اند که به گفت وگوه‌های عمان نه افراطی خوش‌بین و نه افراطی بدبین هستیم و Activity ها و فعالیت های داخل کشور را متوقف به نتیجه مذاکرات نخواهیم کرد و بنا بر شعار سال و سرمایه گذاری برای تولید مشکلات داخلی را حل خواهیم کرد.

به‌طور خلاصه، آیت الله کعبی تأکید کرد که ایران در معامله دارای آوری است و می‌تواند با کابوس مردم را بکنبد.

توسط nastoor.ir