محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، در دیدار نوروزی با جمعی از فعالان و نخبگان سیاسی تاکید کرد که مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در یک مسیر منطقی انجام میشود. در این دیدار، آقای عارف همچنین به مشکلات کشور، از جمله ناترازیها در زمان روی کار آمدن دولت “وفاق ملی” اشاره کرد و اشاره کرد که رئیس جمهور با ایجاد هماهنگی بین دلسوزان نظام و مسئولان کشوری و دولتی از همه طیفهای مختلف با یک نگاه بلند و با ویژگیهای اخلاقی و منش و ظرفیت بزرگ تلاش کرد به علاوه بر تشکیل کابینه دولت پس از انتخابات، امور کشور را به بهترین نحو اداره کند.
وی در ادامه، پایداری نسبی در اقتصاد، حل ناترازیها، افزایش تعاملات خارجی و گسترش مبادلات با کشورهای همسایه از جمله اتحادیه و پیمانهای مهم منطقهای، حل مشکلات معیشتی به ویژه اقشار آسیبپذیر و دهکهای پایینی و اجرای صحیح برنامه هفتم پیشرفت را از مهمترین راهبردهای دولت چهاردهم برشمرد. همچنین به برنامهها و اقدامات دولت برای پایداری نسبی در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت که برنامه اصلاحات ساختاری اقتصادی با اولویت حل مشکلات معیشتی مردم به ویژه اقشار آسیبپذیر و دهکهای پایینی در شش ماه گذشته، اجرایی و عملیاتی و پیگیری شده است که آثار خود را در آرامش بازار در هفتههای پایانی اسفندماه سال گذشته و ایام تعطیلات نوروز به خوبی نشان داد.
او همچنین به ناترازیهای گوناگون در کشور در بخشهای انرژی، اقتصاد و معیشتی مردم اشاره کرد و تاکید کرد که دولت در همین مدت کوتاه، اقدامات و برنامههایی برای حل ناترازی کشور به ویژه در حوزه انرژی داشته است. همچنین به برنامههای تیم اقتصادی دولت برای مهار تورم اشاره کرد و تصریح کرد که با اقدامات انجام شده افت خوبی در شاخص تورم در ماههای گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال قبل داشتهایم.
این तथا از اهمیت مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را به.vertx بسیار مهمتر میکند. توانایی ایران در مذاکره و تعامل، پایداری نسبی در اقتصاد، حل ناترازیها و افزایش تعاملات خارجی نشان میدهد که ایران برقراری روابط شکوفا و صمیمانه با دیگر کشورها مهمترین اولویت کشور است.
علت مهم بودن مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا به این دلیل است که این مذاکرات نشان میدهد ایران در حال بیان برقراری تعامل دیپلماتیک با قدرتهای جهانی است. این امر ثابت میکند که ایران حتی در زمان فشار و تهدید از سوی قدرتهای جهانی به سر میبرد، اما همچنان در حال تلاش برای برقراری روابط دوستانه و صمیمانه با سایر کشورها است.
علاوه بر این، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا میتواند نشانگر بهبود روابط دیپلماتیک و تقویت باور افراد به این دو کشور باشد. این امر ممکن است باعث شود که افراد به تبعیت از مذاکرات مشدد میان ایران و آمریکا، اما با هدف تعمیق روابط و برقراری روابط شکوفا بیشتر اقدام کنند.
علاوه بر این، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا میتواند باعث شود که ایرانیها و آمریکاییها با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و متوجه پیشرفتهایی که حاصل مذاکرات شدهاند باشند. این امر باعث میشود که محافل سیاسی و دیپلماتیک هر دو کشور بتوانند بهتری دریافت کنند و باعث شکوفایی روابط دو کشور شود.
با عناصرAnalysis به این نتیجه میرسیم که مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا قدمImportant است. این در حالی است که مذاکرات دیپلماتیک میان دو کشور نیاز به زمان دارد، اما نتیجه آن بسیار مهمتر از آن است که بتواند به روابط دیپلماتیک دو کشور شکوفا شود.
ما با عناصرنگار لفظ افزایش تعاملات خارجی و گسترش مبادلات با کشورهای همسایه از جمله اتحادیه و پیمانهای مهم منطقهای، افزایش ارتباطات با کشورهای آسیای میانه و حاشیه خلیجفارس در دارایید به شمار میآید که موانعی را ازبین خواهد برد که باعث شکوفایی روابط دو کشور می شود و نکته نازیبای اینکه ایران به این جهت نهضت به کشوریکه خود شرایط محیط آن کشور را خوب تشخیص دهد می رسد در این سطح سیاسی دنیا شکوفا می شود