لطف الله فروزنده در جریان بررسی لایحه «مجوز واگذاری و انجام معامله (تهاتر) هفت فقره املاک متعلق به شهرداری تهران با ملک موسوم به ورزشگاه تختی متعلق به وزارت ورزش و جوانان» با بیان اینکه این لایحه در پی تفاهم مثبت آقای قالیباف بوده است و از این سه هزار میلیارد، ارزش دو ورزشگاه پایتخت دو هزار میلیارد تومان است و الان بحث هزار میلیارد تومان است، گفت: دولت با جدیت کمک به شهرداری را در دستور کار قرار داده و برقی سازی که بیش از یک میلیون یورو تأمین مالی میخواهد را دولت تامین کرده است. در اولین اقدام ما در این دوره مطالبات دستگاهها را بررسی کردیم و سال گذشته حدود ۴هزار میلیارد تومان از طلبهای دولت را احصا کردیم و بخشی بدهیهای دستگاههای اجرایی است و به علت ارتباطات آقای زاکانی و بنده این مبلغ را قبول کردند و مجلس هنوز به جمع بندی برای تأمین منابع نرسیده است.
وی با بیان اینکه برخی از نهادها بدهی هایشان را قبول نمیکردند، ادامه داد: ما از مجلس در سال جاری و سال آینده مصوبه گرفته و خواهیم گرفت تا مطالبات تسویه شود و یک جوری به مردم گزارش بدهیم که تمام تلاش خود را بر حل مشکلات و وصول مطالبات متمرکز کرده ایم؛ اما در مورد بزرگراه شوشتری ما به دنبال آن بودیم که مشکل مترو را حل کنیم و حالا تهاتر میکنیم و نباید بگویید پول را حراج زدیم و نمیشود شما هر چه بخواهید به ما بگویید؛ شما شهادت بدهید که ما چوب حراج زدیم؟!
فروزنده با بیان اینکه وزیر ورزش تهاتر با ملک را قبول نکرده و گفته است که سرانههای ورزشی پایین است، گفت: ما در منطقه ۴ به دنبال دهکده ورزشی هستیم و در منطقه ۱۵ و ۲۲ هم در حال بررسی و احداث مجموعههای ورزشی هستیم و روزی که ما آمدیم ۶۹ مرکز ورزشی غیرفعال بود، اما الان فقط ۷ مرکز تعطیل است و این هم زحمات شما در سیاست گذاری است.
وی با بیان اینکه مکاتبهای با رئیس جمهور خاص این پروژه نامه نگاری شد و به معاونت حقوقی ارجاع دادند و در نتیجه آن با وزیر ورزش توافق کردیم، گفت: نامه به رئیس جمهور برای بدهیها هم زدیم و رئیس جمهور هم دستور دادند؛ اما ساز و کار بودجهای دارد و در نامه به رئیس جمهور گفتیم حتی اگر پول ندارد حواله نفت بدهید یا دارایی. رئیس جمهور هم موافقت کرده، اما سازوکار اداری طولانی است.
source