آبردات مصلایی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از فعالیت ۲۰ سردخانه محصولات کشاورزی در استان خبر داد و گفت: این سردخانه‌ها شامل بالای صفر جهت میوه، سبزیجات و صیفی جات و سردخانه‌های زیر صفر شامل گوشت و لبنیات است.

مصلایی افزود: همچنین در حال حاضر مجوز ۳۱ فقره سردخانه با ظرفیت ۲۶۰ هزار تن در دست اقدام برای راه اندازی است.

به گفته وی، با بهره برداری از سردخانه‌های در دست احداث، ظرفیت سردخانه‌های این استان به حدود ۳۶۰ هزار تن خواهد رسید.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: هم اکنون به طور متوسط ۳۴۰ نفر اشتغال به صورت مستقیم در سردخانه‌های فعال استان ایجاد شده که البته اشتغالزایی در واحد‌های سردخانه بیشتر به صورت فصلی می‌باشد و اشتغالزایی غیرمستقیم ایجاد شده بیش از این خواهد بود.

مصلایی افزود: نگهداری محصولات کشاورزی، میوه و سبزیجات، افزایش زمان ماندگاری میوه و سبزیجات و استفاده خارج از فصل از اینگونه محصولات را از مهمترین مزایای سردخانه‌ها است.

وی اضافه کرد: بیشترین پراکنش سردخانه‌های استان را در شهرستان‌های تاکستان، بوئین زهرا و قزوین است.

source

توسط nastoor.ir