اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار
۱۰:۰۹ – ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
عیسی هواسی در نشست با مجمع نمایندگان استان کردستات که با هدف تقویت هرچه بیشتر تعامل میان دستگاههای نظارتی و مجلس شورای اسلامی، برگزار شد، اظهار کرد:
بازرسی کل استان با بهرهگیری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و مطالعات و بررسیهای فشرده، ۳۰ مسئله کلان استان را شناسایی و برای آن بانک اطلاعاتی جامعی تشکیل داده است.
وی افزود: این دستاورد مهم، میتواند زمینهساز پیگیری هدفمند مسائل و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع چالشهای استان باشد.
بازرس کل استان کردستان با تاکید بر نقش و اهمیت تقویت نظارتهای پیشگیرانه، خاطر نشان کرد:این مرجع همواره سعی داشته تا با حضور فعال در مجامع و شوراهای تصمیمگیر استان، برگزاری جلسات پرتعداد با مدیران و مسئولین دستگاهها، فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران، بازدیدهای میدانی مستمر از طرح های تولیدی، صنعتی و عمرانی، افزایش سطح ارتباطات مستقیم با مردم به طرق مختلف همچون دیدارهای روزانه، حضور سرزده در دستگاه های اجرایی، مساجد، رسانه ملی و ایجاد سامانه ارتباطات مردمی 136، گامهای مؤثری در راستای حفظ حقوق عامه و افزایش کیفی نظارت و شفافیت بردارد.
هواسی با درخواست اصلاح برخی قانون بانکی و مالی، با طرح ایده ایجاد یک حساب بانکی واحد برای هر ایرانی بر اساس کد ملی و تجمیع تمام حساب های افراد در آن، تاکید کرد: این پیشنهاد در صورت اجرا، میتواند به شفافیت بسیار زیادی در ساختارهای اقتصادی کشور و جلوگیری از سوجریاناتی همچون فرارمالیاتی، اجاره کارت ملی و کارت بازرگانی منجر شود.
وی همچنین با اشاره بر لزوم تمرکز بر شاخص های کلان و توسعه ای و با تاکید بر اولویت و اهمیت پیگیری بهبود شاخص های نظیر نرخ تورم، وضعیت سکونتگاههای غیررسمی و معضلات حاشیه نشینی، ضرورت ارتقای شبکههای پولی و سطح کیفی منابع استانی و سایر زیرساختها، خواستار تخصیص بودجههای ساختاری و موثر متناسب با نیازهای استان شد.
بازرس کل استان با تاکید ویژه بر استفاده از سرمایهگذاران بومی و ظرفیتهای فوق العاده استانی اظهار داشت: بهرهگیری از توان و انگیزهی سرمایه گذاران بومی راهکاری بسیار موثر برای حرکت پرشتاب در مسیر ایجاد توسعه پایدار و اشتغال جوانان استان است.
وی با اشاره به این معضل که صنایع بزرگ صنعتی و معدنی منابع و درآمدهای خود را در اقدامی غیر موجه در بانکهای استان های دیگر نگهداری میکنند؛ خواستار برگشت و هزینه کرد بیشتر این منابع با استفاده از بسترها و ابزارهای قانونی برای رفع نیازهای استان شد.
هواسی دربخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به این که بازرسی کل استان برای نخستین بار در سطح کشور و با رویکردی علمی، گزارشهای جامع خود از اهم مشکلات کردستان را در قالب۶ جلد کتابچه مشتمل بر ظرفیتها، چالشها و راهکارهای در بخشهایی نظیر زیرساختها، زمین و مسکن، کشاورزی، صنعت و معدن، مدیریت شهری، اقتصادی، آموزش و درمان را گردآوری کرده، یادآور شد: این منابع، مرجعی ارزشمند برای اشراف بر چالشهای استان محسوب میشود.
در ادامه جلسه نمایندگان استان ضمن تشکر از ابتکار عمل بازرس کل استان در تشکیل این جلسه و توجه به شناسایی و اهتمام برای حل مشکلات استان، به بیان اهم چالش های فرآروی استان و ارائه نقطه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که این موارد با استقبال هواسی مواجه شد.
در پایان و پس از ابراز تمایل نمایندگان استان برای حضور در جلسات شورای هماهنگی دستگاههای نظارتی با توجه به تصمیمات موثر این شورا و بازتاب های مثبت آن، بازرس کل استان ضمن پاسخ به دغدغهها و دستور پیگیری پیشنهادهای نمایندگان، از آمادگی بیش از پیش مجموعه بازرسی کل استان برای همفکری و تعامل با سایر نهادها نظارتی، اجرایی و قانونگذاری جهت حل مشکلات استان خبر داد.
تاکید نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر همکاری مستمر با بازرسی کل استان
در ادامه نشست مشترک بازرس کل استان با مجمع نمایندگان کردستان، بر لزوم تقویت همکاریها برای ارتقای شفافیت و پاسخگویی در دستگاههای اجرایی تأکید کردند.
رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و نماینده شهرستانهای سقز و بانه( دکتر محسن بیگلری) اظهار کرد: ورود بازرسی به موضوعاتی نظیر معدن صاحب، ذوبآهن سقز، پروژه راهآهن سقز-میاندوآب و مسائل مرتبط با تسهیلات ارائه شده به افراد مسئلهدار را خواستار شد.
همچنین، پیشنهاد برگزاری جلسات شورای معادن و بازگشت ۱۵ درصد حقوق معادن مطرح شد.
نماینده شهرستانهای مریوان و سروآباد با اشاره به جایگاه ویژه بازرسی کل استان، این نهاد را بهعنوان بازویی توانمند در کنار دستگاههای اجرایی معرفی کرد
امید کریمیان جامعیت و شمولیت نظارتهای بازرسی را تحسین کرده و افزود: ورود این نهاد به موضوعاتی همچون کمربندی غربی مریوان، محدودههای حفاظتشده سروآباد، ترک فعل در مناطق آزاد تجاری مریوان و بانه، و پروژههای مسکن ملی را ضروری دانست.
نماینده شهرستانهای سنندج و کامیاران، از تلاشهای بازرسی کل استان در مردمیسازی نظارت تقدیر کرد و کاهش سرمایه اجتماعی در استان را موضوعی حیاتی برشمرد.
فتحی خواستار برخورد جدی با مسئولین خاطی و حمایت از مدیران کارآمد و سالم شد و بر لزوم پیگیری مسائل مرتبط با مسکن ملی کامیاران و دیواندره تأکید کرد.
نماینده شهرستانهای سنندج و کامیاران، بر ضرورت اصلاح قوانین به نفع سلامت و کارآمدی نظام اداری و اولویتبندی مسائل تأکید کرد و برگزاری جلسات با حضور دستگاههای اجرایی مرتبط را گامی مؤثر در حل مشکلات دانست.
در پایان جلسه، بازرس کل استان کردستان، آمادگی این نهاد را برای برگزاری جلسات ماهانه هماندیشی با مجمع نمایندگان اعلام کرد و همکاری مشترک بازرسی و نمایندگان را الگویی مناسب برای سایر استانها دانست
هواسی افزود: این تعامل موجب ارتقای مسئولیتپذیری مدیران و دستگاههای اجرایی خواهد شد.
نمایندگان نیز تمایل خود برای حضور فعال در جلسات شورای هماهنگی دستگاههای نظارتی را اعلام کردند.
منبع؛ روابط عمومی بازرسی کل کردستان
source