اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار
آنچه در این مقاله میخوانید
فواید مصرف قهوه بسیار زیاد است، مطالعات نشان دادهاند که ممکن است به کاهش خطر سکته مغزی و حمله قلبی کمک کند، توده عضلانی را افزایش دهد و حتی باعث افزایش طول عمر شود. با این حال، تحقیقات جدید نشان میدهد مصرف قهوه در زمان خاصی از روز ممکن است برای سلامت قلب و طول عمر بهتر باشد.
طبق یک مطالعه جدید، مصرف قهوه در زمان خاصی از روز ممکن است برای سلامت قلب و طول عمر مفید باشد. محققان دریافتند افرادی که قهوه صبحگاهی مینوشند، در مقایسه با افرادی که قهوه مصرف نمیکنند و قهوهنوشیده نشدهاند، خطر مرگ و میر کلی کمتری دارند.
بهترین زمان مصرف قهوه
مطالعهای که در مجله قلب اروپایی منتشر شد، زمان مصرف قهوه و ارتباط آن با طول عمر را بررسی کرد. این تجزیه و تحلیل شامل ۴۰۷۲۵ بزرگسال در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده (NHANES) بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۸ بود، که در آن از شرکتکنندگان در مورد تمام غذاها و نوشیدنیهایی که حداقل در یک روز مصرف کردهاند، از جمله اینکه آیا قهوه نوشیدهاند، یا چه مقدار و چه زمانی سؤال شد.
همچنین این تحقیق شامل یک گروه فرعی از ۱۴۶۳ نفر بود که از آنها خواسته شد تا به طور دقیق غذا و نوشیدنیهای که در طول یک هفته مصرف میکنند را یادداشت کنند. سپس این اطلاعات با سوابق مرگ و میر و علل مرگ در یک دوره ۹ تا ۱۰ساله بررسی شد.
محققان دریافتند در مقایسه با افرادی که قهوه نمینوشیدند، افرادی که صبح قهوه مینوشیدند ۱۶ درصد کمتر به هر دلیلی میمیرند و ۳۱ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی بودند. با این حال، در مقایسه با افرادی که قهوه نمینوشند، خطر کاهشی برای کسانی که در تمام روز قهوه مینوشند، وجود نداشت.
مشخص شد افرادی که صبح قهوه میخورند، خطر مرگ و میر ناشی از همه علل و بیماریهای قلبی را کاهش میدهند، چه دو تا سه فنجان در روز مصرف کنند و چه بیش از سه فنجان. در مقایسه، کسانی که یک فنجان یا کمتر در صبح میل کردند، از کاهش کمتری در خطر بهرهمند شدند.
محققین میگویند: «یافتههای ما نشان میدهد که فقط این که قهوه مینوشید یا چقدر مینوشید، مهم نیست، بلکه زمانی از روز که قهوه مینوشید مهم است. «ما معمولاً در راهنماییهای غذایی خود در مورد زمانبندی توصیه نمیکنیم، اما شاید باید در آینده به این موضوع فکر کنیم.»
در مقایسه با کسانی که قهوه مصرف نمیکنند، الگوی نوشیدن قهوه صبحگاهی به طور قابل توجهی با خطرات کمتر مرگ و میر ناشی از همه علل و مرگ و میر مربوط به بیماری قلبی عروقی، مستقل از میزان مصرف قهوه مرتبط است.
حتما بخوانید: قهوه و چربی سوزی؛چرا قهوه قبل از ورزش باعث لاغری میشود؟چرا قهوه برای سلامتی مفید است؟
قهوه علاوه بر ایجاد احساس شادابی و انرژی، حاوی اسید فنولیک و فلاونوئیدها است، آنتی اکسیدانهایی که از بدن شما در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.
شواهد جدید نشان میدهند که مصرف قهوه صبحگاهی، برخلاف الگوی تمام روز، ممکن است با خطرات کمتر مرگ و میر ناشی از همه علل و بیماریهای قلبی عروقی مرتبط باشد. این ارتباط ممکن است به دلیل تعامل قهوه با ریتمهای شبانه روزی باشد، زیرا مصرف کافئین در اواخر روز میتواند الگوهای خواب و ترشح ملاتونین را مختل کند و به طور بالقوه برخی از مزایای سلامتی آن را خنثی کند.
نوشیدن قهوه در اوایل روز معمولا توصیه میشود تا ریتم شبانه روزی شما را مختل نکند، زیرا کیفیت خواب ضعیف و کمبود خواب میتواند بر سلامت و تندرستی شما تأثیر بگذارد.
فواید قهوه برای سلامتی محدود به محافظت از قلب و عروق نیست. مصرف متوسط همچنین با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن از جمله دیابت نوع ۲، برخی سرطانها و بیماریهای عصبی مرتبط است. با این حال، این ارتباط بر اساس دادههای مشاهدهای است، بنابراین افراد باید تحمل و پاسخ خود به کافئین را در نظر بگیرند.
حد ایمن مصرف قهوه چقدر است؟
توجه داشته باشید که مصرف زیاد و مداوم قهوه کافئین دار منجر به سطوح بالای کورتیزول میشود که میتواند منجر به التهاب، آسیب سلولی، افزایش وزن، دیابت، مشکلات قلبی و سایر عوارض جدی شود و شما را دچار استرس کند.
به طور کلی توصیه میشود که بزرگسالان بیش از ۴۰۰ میلی گرم کافئین در روز مصرف نکنند و کودکان و نوجوانان نباید سراغ نوشیدنیهای کافئین دار بروند زیرا بر الگوی خواب و رفتار آنها تأثیر میگذارد و میتواند باعث کم آبی یا کم آبی بدن شود.
زنان همچنین باید در دوران بارداری و شیردهی مصرف کافئین خود را به کمتر از ۲۰۰ میلی گرم در روز کاهش دهند، زیرا مصرف زیاد کافئین احتمال سقط جنین و نوزادان کم وزن را افزایش میدهد.
بدترین زمان مصرف قهوه چه زمانی است؟
زمان مصرف قهوه نباید کمتر از ۴ ساعت قبل از خواب باشد. بسته به میزان متابولیسم و وضعیت خواب، توصیه میکنیم ۴ تا ۶ ساعت قبل از خواب قهوه ننوشید.
تهیه و ترجمه: elmevarzesh.com
source