امیر نصیرزاده: صنعت دفاعی همواره قطب کشنده جریان علم و فناوری است

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، با بیان اینکه صنعت دفاعی قطب کشنده جریان علم و فناوری است، گفت: مأموریت پارک علم و فناوری دفاعی در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه کشور و اجرای قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان بسیار حائز اهمیت است.

خبرگزاری میزان

به گزارش وزارت دفاع،امیر سرتیپ خلبان عزیزنصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با حضور در پارک علم و فناوری وزارت دفاع در شهر شیراز، از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاورد‌های این مجموعه بازدید کرد.

 در این بازدید، ۲۵۰ دستاورد منتخب پارک در حوزه‌های الکترونیک، مخابرات، هوش مصنوعی، مکاترونیک، قطعات مکانیکی و … که به ثمر رسیده است به نمایش درآمد.

امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، در جمع فناوران پارک علم و فناوری وزارت دفاع در شیراز بر اهتمام جدی وزارت دفاع در توسعه تعاملات و ارتباط‌گیری با نخبگان علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت تاسیس پردیس‌های علم و فناوری، مراکز نوآوری و مراکز هم‌آفرینی صنعتی، این رویکرد را بخشی از سیاست‌های کلیدی وزارت دفاع دانست که با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم برای میزبانی از جوانان خلاق و استعداد‌های کشور و کمک به شکل‌گیری و تسهیل استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در پارک‌های دفاعی در حال پیگیری است.
امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده در بازدید از پارک علم و فناوری صنایع دفاعی، اعلام کرد که تاکنون تأسیس ۴ پردیس علم و فناوری و ۲۰ مرکز نوآوری تخصصی در دستور کار این پارک قرار گرفته است.

وزیر دفاع همچنین از برنامه‌ریزی برای تکلیف سازمان‌ها و صنایع دفاعی جهت ایجاد یک پردیس اختصاصی و مراکز نوآوری و هم‌آفرینی در بازه زمانی دو تا سه سال آینده خبر داد و تصریح کرد: با اجرای این برنامه، زیست‌بوم نوآوری دفاعی کشور با ایجاد ۵۰ مرکز نوآوری و ۷ پردیس علم و فناوری با مشارکت جامعه نخبگانی، دانشجویان و اساتید، تکمیل شده و زمینه شراکت راهبردی با فناوران در تمامی مناطق کشور به‌صورت جامع و فراگیر فراهم خواهد شد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، با بیان اینکه صنعت دفاعی قطب کشنده جریان علم و فناوری است، گفت: مأموریت پارک علم و فناوری دفاعی در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه کشور و اجرای قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان بسیار حائز اهمیت است.

وی با استناد به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان، بر ضرورت مشارکت پارک علم و فناوری دفاعی در گسترش حداقل ۲۰ درصدی این شرکت‌ها و شکل‌گیری ۴۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زیست‌بوم دفاعی تا پایان برنامه هفتم توسعه تأکید کرد.امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده با اشاره به اجرای طرح نجوا و حمایت هدفمند وزارت دفاع از نخبگان علمی، تأکید کرد که توجه به نخبگان همکار در شرکت‌های دانش‌بنیان و تعمیم اجرای طرح نجوا در پارک علم و فناوری دفاعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، با اشاره به اجرای طرح “سرباز فناور” برای گذراندن دوره خدمت سربازی جوانان تحصیل‌کرده در محیط شرکت‌های دانش‌بنیان، از اقدامات وزارت دفاع برای استمرار همکاری بازنشستگان خبره صنعت و اجرای طرح “مهارت‌آموزی” دانشجویان تحصیلات تکمیلی، به‌ویژه بانوان مستعد، در قالب طرح “دستیار فناور” در مراکز تابعه پارک دفاع خبر داد.

وی همچنین از تدوین بسته‌های متنوع و حمایتی انگیزشی با هدف جذب و نگهداشت سرمایه‌های انسانی در وزارت دفاع خبر داد.

وزیر دفاع با حضور در غرفه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوش مصنوعی، مبحث اکتساب و توسعه فناوری‌های حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های خوش آتیه با مشارکت صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران را از اولویت‌های دولت و وزارت دفاع برشمرد و از ایجاد یک سازوکار عملیاتی برای حمایت ملموس و اجرای طرح‌های کلان در این حوزه با نقش‌آفرینی پردیس علم و فناوری هوش مصنوعی این پارک، مجموعه صنایع دفاعی و شبکه شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.

انتهای پیام/

source

توسط nastoor.ir