سرلشکر سلامی: جامعه پزشکی فراز‌های درخشانی از ایثار، تعهد و مسئولیت‌پذیری را از خود نشان داده است

فرمانده کل سپاه گفت: جامعه پزشکی در دهه‌های گذشته فراز‌های درخشانی از شرافت، کرامت، ایثار، مهرورزی، تعهد و مسئولیت‌پذیری را از خود نشان داده است؛ آنان در دوره پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و دوران دفاع مقدس، مجاهدانه و شهادت‌طلبانه مجروحان را درمان می‌کردند.

خبرگزاری میزان

به گزارش روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در آیین تجلیل از پزشکان و پرستاران امدادرسان به مصدومان و مجروحان حادثه تروریستی پیجر‌های لبنان که در سالن اجلاس سران برگزار شد، با بیان اینکه پزشکان و کادر درمان در طول دوران انقلاب شکوهمند اسلامی اقدامات مؤثر و شایانی ارائه کردند، اظهار داشت: امروز در یکی از ایام تاریخی امت اسلام و در لحظه‌هایی که یک شکوه جاودانه در حال شکل‌گیری است، مفتخرم در جمع خادمان وفادار، فداکار، دلسوز و مهربان جامعه پزشکی کشورمان حضور پیدا کنم.

سرلشکر سلامی افزود: جامعه پزشکی ما در این ۵۰ سال گذشته فرازهای درخشانی را از شرافت، کرامت، ایثار، مهرورزی و تعهد و مسئولیت پذیری از خود نشان داده است؛ چه در دوره پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، چه در دوران سخت دفاع مقدس که اطبا و پرستاران و سایر عوامل درمانی متعهد، فداکار، مجاهد و شهادت طلب ما زیر آتش مجروحان جنگ را درمان می‌کردند.

وی با اشاره به آیه ۳۲ سوره مائده مبنی بر اینکه « کسی که یک انسان را احیا کند گویا همه بشریت را احیا کرده است» بیان کرد: طبابت یک تفویض الهیست، جنس طبابت احیا است، اعاده زندگی است روشن ساختن مشعل امید در قلب‌ها، در خانه‌ها، در شهرها و در کشورهاست. این یک معادله و نسبت دقیقی است زیرا تمام موجودات در قالب انسان از خلقت آدم و حوا پدید آمده‌اند پس یک نفر می‌تواند مبدا خلقت و آفرینش بیشماری از انسان‌ها باشد. همانگونه که سلب جان یک انسان همانند کشتن بشریت است احیاء یک انسان هم همانند بازگرداندن زندگی به تمام انسان‌ها و نسل‌ها الی ابد است، این یک تفویض الهیست که خداوند به جامعه پزشکی در عالم این موهبت را هدیه کرده است.

فرمانده کل سپاه با تفویض الهی دانستن احیاء انسان ها به جامعه پزشکی افزود: همانگونه که سلب جان یک انسان همانند کشتن بشریت است احیا یک انسان هم همانند بازگرداندن زندگی به تمام انسان‌ها و نسل‌ها الی ابد است و خداوند به جامعه پزشکی در عالم این موهبت را هدیه کرده است. به همین دلیل طبابت، درمان، احیا هیچ مرزی نمی شناسد. نه مرزهای ملی نه مرزهای جنسیتی، نه مذهبی، نه قومی، انسان به دلیل انسان بودن شایسته احیا است، فرقی نمی‌کند.

سردار سلامی با اشاره به بیماری مرموز کرونا اظهار کرد: پزشکان و پرستاران و خادمان عرصه درمان ما در دوره سخت کرونا در قلب خطر ایستادند، درون امواج متلاطم یک بیماری که مرزی بین پزشک و بیمار نمی‌شناخت، از همه منافذ عبور می‌کرد و همه را تحت تاثیر خود قرار می‌داد جهان را تحت تاثیر خود قرار داد.

وی افزود: اینکه ایران توانست در این آزمون بزرگ که همه نظام‌های درمانی عالم با فلسفه های متفاوت در معرض یک قضاوت قرار می‌گرفتند توانست یک افتخار بزرگ را ثبت کند و خود را به عنوان یک نظام درمانی پیشرفته، وفادار و مومن نشان دهد این یک نشان افتخار بزرگ بود برای ملت عزیز ایران.

در حال تکمیل/

source

توسط nastoor.ir