به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، چهارمین سالگرد بزرگداشت علامه مصباح یزدی، در گلستان شهدای استان اصفهان، برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی، جانشین عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و نماینده ولی فقیه در سپاه قدس در زمان شهید سلیمانی، با اشاره به بیان امیرالمومنین(ع) در نهج‌البلاغه که بهشت بابی دارد به نام باب مجاهدان و خداوند آن را برای خواص اولیاء و دوستانش باز می‌کند، گفت: مقام معظم رهبری در جمع خانواده شهدای مدافع حرم سوالی داشتند از پدر، مادر و همسر شهداء که آیا در زمان حیات شهیدتان نگاهتان به این بود که با یکی از اولیاء الهی زندگی می‌کنید.

وی با بیان اینکه مجاهد فی‌سبیل الله جزء اولیاء الهی است ادامه داد: جهاد انواع و اقسام از جمله نظامی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی دارد و اگر بخواهیم در عرصه جهاد نظامی سخن از مجاهد بزرگ بدهیم که همه نگاه دنیا را به خود جلب کرد باید نام شهید سلیمانی را ببریم که سرباز و سردار رشید این میدان جهاد نظامی بود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی افزود: اگر بخواهیم در میدان جهاد فرهنگی از سردار این جبهه و بزرگترین مجاهد عرصه نبرد فرهنگی نام ببریم، از آیت‌الله مصباح یزدی باید نام ببریم که رهبر حکیم انقلاب در تبیین خصوصیت ایشان فرمودند ایشان مجاهد بود.

وی با اشاره به اینکه علامه مصباح یزدی مجاهدی بود که در عرصه جهاد با تمام وجود شبانه‌روز تلاش کرد، تصریح کرد: اگر به زندگی سردار سلیمانی نگاه می‌کنیم وقت نمی‌شناخت و شب و روز و خستگی و بیماری برایش معنا نداشت و در عرصه فرهنگی هم به زندگی آیت‌الله مصباح یزدی نگاه می‌کنیم در میدان جنگ فرهنگی و نبرد با تفکر غرب وقت نمی‌شناخت و شبانه‌روز تلاش می‌کرد. 

نماینده ولی فقیه در سپاه قدس در زمان فرماندهی شهید سلیمانی، به شخصیت بینظیر و مجاهد علامه که به فرموده امیرالمومنین مجاهدی است که جزء اولیاء الهی هستند، اشاره کرد و گفت: رهبر حکیم انقلاب اسلامی از ایشان به عنوان یک مجاهد نام می‌برند.

وی به خصوصیاتی که مقام معظم رهبری در خصوص علامع مصباح یزدی مطرح کردند اشاره کرد و بیان کرد: از میان سخنرانی‌های متعدد مقام معظم رهبری از شاخص‌های علامه به عالم ربانی، فقیه، حکیم، مجاهد، فیلسوف، متفکر برجسته، صاحب نظر در مسائل اساسی اسلام، مدیر شایسته، دارای زبان گویا در اظهار حق، دارای پای با استقامت در صراط مستقیم، پارسا و پرهیزکار، اهل فضل و تقوا، با اخلاص دارای منطق مستحکم، سالک در طریق معنویت توحیدی، از برکات الهی برم مردم و جوانان و حوزه‌های علمیه، منبع فکر و اندیشه، تولید کننده اندیشه دینی، نویسنده کتاب‌های راهگشا، تربیت کننده شاگردان ممتاز و اثرگذار، حاضر در همه میدان‌ها، منبع و منشا خیر و برکت، دارنده بیان رسا و واضح، دارنده علم فراوان، فکر خوب، رفتار شایسته و برجسته، راهنما، مرشد و…. اشاره شده است‌./1304/

source

توسط nastoor.ir