حجت الاسلام علی اصغر مجتهدزاده عضو بسیج اساتید حوزه علمیه قم و مستشار بازنشسته دیوان عالی کشور در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به نهی رهبر معظم انقلاب اسلامی از تفکر غرب زده در ایران اسلامی و مذمت این نوع نگاه، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در نکوهش غرب زدگی در ایران اسلامی این گونه بیان می دارند که «یک عدّهای از غربزدهها، از صد سال پیش تبلیغ کردند که اگر می خواهید کشورتان پیشرفته شود و ایران جلو بیفتد، بایستی بروید در ذیل غرب تعریف بشوید غربزدگی؛ این فکرِ غلطی بود؛ امروز هم هنوز کسانی از دنبالههای آنها و باید گفت تفالههای آنها همین فکرها را ترویج می کنند».
وی افزود: امروز شخصی به نام محمدتقی فاضلمیبدی در مصاحبه ای با خبرگزاری بهار این گونه سخن به میان آورده است که «اکنون که آینده اوضاع خاورمیانه تاریک و نامعلوم است و اسرائیل برای به هم ریختن اوضاع دنبال فرصت میگردد، بهترین سرمایه برای حفظ کیان کشور ایجاد وفاق ملی … است. افکار تند غرب ستیزی و خشونتگرایی که در غالب جاها نفوذ یافته، باید از ادبیات سیاسی، به ویژه در صداوسیما، حذف شود. سیاست خارجی ما از رویکرد چندساله که دستاوردی جز زیان برای کشور نداشته و فرصتهای زیادی را از دست داده، عدول کند».
مستشار بازنشسته دیوان عالی کشور بیان داشت: متاسفانه این سخن از حلقوم کسی بیرون آمده که غاصب لباس مقدس روحانیت است و پرونده فعالیت علیه نظام و انقلاب اسلامی در دادسرای ویژه روحانیت دارد. فردی که عضو مجمع مدرسین و محققینِ منسوب به حوزه علمیه است که اخیراً اسرائیل را به عنوان یک کشور قانونی به رسمیت شناخته بود.
وی افزود: اظهارات فاضل میبدی در ضرورت سازش با ترامپ بعد از انتخابات و سازش با غرب، دارای دو پیام است: یک پیام آن این است که مردم بترسید. اسرائیل برای به هم ریختن اوضاع کشور دنبال فرصت می گردد و بهترین سرمایه و برون رفت از این وضعیت، وفاق ملی یعنی اتحاد با تفکرات لیبرالی و حذف غرب ستیزی، بخوانید: حذف مبارزه با ظلم های شیطان بزرگ، آمریکا در منطقه و جهان است.
حجت الاسلام مجتهدزاده دومین پیام اظهارات فاضل میبدی را ضرورت تغییر در سیاست خارجی قانون اساسی عنوان و ابراز کرد: درس عبرتی که این عضو مجمع محققین از اوضاع سوریه برداشت کرده، ترسیدن و ترساندن مردم از استکبار و در نتیجه درخواست حذف غرب ستیزی و آشتی با حامی سگ هار زنجیری آمریکاست که تاکنون هر جنایتی را که توانسته، مرتکب شده است.
وی خاطرنشان کرد: دیدگاه این نوع اصلاح طلبان برخلاف نظر مقام معظم رهبری است؛ کسی که بسیاری از تحلیل گران دنیا پیگیر تحلیل های صحیح و واقع گرایانه اش هستند و رهبر انقلاب در سخنرانی 21 آذرماه چنین می فرمودند که «حادثهی سوریه برای ما، برای یکایک ما، برای مسئولین ما، هم درس دارد، هم عبرت دارد. باید درس بگیریم» همچنین فرمودند: «یکی از درس های اشغال سوریه، مسئله غفلت است. از دشمن نباید غافل شد. دشمن را حقیر هم نباید شمرد. به تبسم دشمن هم نبایستی اعتماد کرد؛ چراکه گاهی دشمن با لحن خوش، با تبسم با انسان حرف میزند، اما خنجر را پشت سر خود گرفته و منتظر فرصت است تا ضربه بزند».
مستشار بازنشسته دیوان عالی کشور افزود: بنابراین دشمن قصد ضربه زدن دارد و باید هوشیار بود و نباید خود را از کید او در امان دانست و باید در مقابل دشمن مجهز بود. تجربه نشان داده است که نباید به قول و قرارها و حرف های خوش دشمنان اعتماد کرد؛ زیرا دست چدنی دشمن در پشت دستکش مخملی مخفی و دنبال منافع خود بدون پرداخت هزینه است. اگر تسلیم شدید تا زمانی که منافعی برای او داشته باشید مانند گاو شیرده بهره برداری می کند و در غیر این صورت نابودی حتمی است، همان کاری را که با لیبی و سوریه کردند.
حجت الاسلام مجتهدزاده با بیان این که قانون اساسی مترقی جمهوری اسلامی ایران ثمره خون هزاران شهید گلگون کفن این سرزمین، جهت گیری های بنیادین سیاست خارجی کشور را بر آموزه های اسلامی نظیر استکبارستیزی، سلطه ستیزی، استقلال طلبی، عدم تعهد در برابر قدرت های بزرگ و دفاع بی دریغ از مسلمانان و مستضعفان جهان استوار ساخته است، تاکید کرد: این مفاهیم و مضامین در قسمت های مختلف قانون اساسی ازجمله مقدمه و بند 16 اصل سوم قانون اساسی و اصول ۱۵۲ و ۱۵۳ به وضوح مشاهده می شود. اصول قانون اساسی و ارزشها، قابل تغییر نیست؛ ضمن این که قانون اساسی فعلی به اندازهای غنی است که نیاز به بازنگری مجدد ندارد.
وی افزود: مقام معظم رهبری در پردازش معنای سه کلیدواژه «عزت، حکمت و مصلحت» در مقوله سیاست خارجی فرمودند «عزت، نفی دیپلماسی التماسی چه در کلام و چه در محتوا و پرهیز از چشم دوختن به حرف و تصمیم مقامات کشورهای دیگر است. تکیه نکردن بر اصول در سیاست خارجی، خلاف عزت و سبب تذبذب است و در همه مسائل جهانی در «حرف و اقدام و مواجهه با اقدام دیگران»، عزتمندانه و متکی بر اصول حرکت می کنیم. معنای حقیقی «حکمت» رفتار و گفتار «خردمندانه، اندیشیده شده و محاسبه شده» می باشد. هر حرکتی در سیاست خارجی باید عقلانی و فکر شده باشد و تصمیمات و اقدامات دفعی و بدون حساب در مقاطعی به کشور ضربه زده است.
عضو بسیج اساتید حوزه علمیه قم اضافه کرد: همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید دارند که نداشتن اعتماد بیجا به طرفهای مقابل روی دیگر مفهوم «حکمت» است؛ البته نباید هر حرفی را در عالم سیاست دروغ دانست؛ چرا که حرفهای صادقانه و قابل قبول وجود دارد؛ اما نباید به همه حرفها اعتماد کرد. کلیدواژه مهم «مصلحت» به مفهوم داشتن انعطاف در موارد لازم برای دور زدن موانع سخت و صخرهای و ادامه دادن مسیر می باشد. حفظ اصول منافاتی با مصلحت به معنای یاد شده ندارد.
مستشار بازنشسته دیوان عالی کشور تاکید کرد: باید گفت؛ اصرار به تغییر قانون اساسی به منظور جلب رضایت غربی ها خودتحقیری بیش نیست و این حرکت نشان می دهد، نحله فکری تقیزاده امروز هم همان مرعوبیت و بیهویتی را حفظ کرده و متأسفانه منشأ تحقیر جامعه ماست و متاسفانه آن روشنفکری که باید جامعه خود را به پیش ببرد؛ ولی مرتب زمزمه تحقیر را در گوش ملت میخواند.
وی با اشاره به اظهارات و دیدگاه امام خمینی(ره) درباره خطر نفوذ غربگرایان در بدنه انقلاب اسلامی اظهار داشت: امام راحل در پاسخ به استعلام وزیر کشور وقت در خصوص ادامه فعالیت جریان غربگرای موسوم به نهضت آزادی در پیامی فرمود: «اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و آنان برای مدتی بیشتر در حکومت موقت باقی مانده بودند، ملتهای مظلوم به ویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال آمریکا و مستشاران او دست و پا میزدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران میخورد که قرنها سربلند نمیکرد».
حجت الاسلام مجتهدزاده افزود: امام خمینی(ره) در پیام منشور روحانیت، به دلیل عدم همراهی جریان غربگرا و لیبرالها با انقلاب اسلامی، سپردن پستها و امور مهمّه کشور به این گروه را که عقیده واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی تلخ خواند و حتی نسبت به آینده انقلاب در برابر چنین تفکراتی هشدار داد و فرمود: «سخت معتقدم که آنان به چیزی کمتر از انحراف انقلاب از تمامی اصولش و هر حرکت به سوی آمریکای جهانخوار قناعت نمیکنند».
عضو بسیج اساتید حوزه علمیه قم در پایان با مهم خواندن هشدارهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به اظهارات افرادی همچون فاضل میبدی به فرازهایی از بیانات رهبر انقلاب اشاره و یادآوری کرد: رهبر معظم انقلاب می فرمایند «عدهای همتشان این است که تو دل مردم را خالی کنند. این نباید اتفاق بیفتد. بعضی در خارج این کار را می کنند، تلویزیون های خارجی، رادیوهای خارجی، روزنامههای خارجی به زبان فارسی با مردم حرف می زنند، جوری تصویر می کنند قضایا را که مردم را بترسانند، تو دل مردم را خالی کنند. آن تدبیرش جور دیگر است. با آنها جور دیگری باید برخورد کرد. اما در داخل کسی نباید این کار را بکند. در داخل اگر کسی در تحلیلی، در بیانی جوری حرف بزند که معنایش خالی کردن تو دل مردم باشد، این جرم است، باید دنبال بشود».
source