اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار
۱۳:۰۵ – ۰۵ آذر ۱۴۰۳
علی فروزانفر مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران در نشست خبری روی موج روایت گفت:امروزه یکی از قالب های مهم رسانه و هنر پادکست است و اقبال به آن روز به روز در حال افزایش است.
وی ادامه داد: در هیچ کدام از رسته های فرهنگی پادکست ها به خوبی نمایان نشده است به همین جهت اهمیت فراگیری این قالب هنری می تواند تاثیر گذار باشد به همین دلیل رویداد مسابقه ی استعدادیابی موج طراحی شده و این رویداد با رویکرد استعدادیابی برای نوجوانان و جوانان علاقه مند به حوزه پادکست بوده است.
فروزانفر تصریح کرد: تمامی افراد می توانند در این دوره شرکت کنند و همچنین می توانند پادکست هایی که از گذشته یا جدید تولید شده را در این فراخوان یکماه با سه محور ارائه کنند.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران اضافه کرد:خط قرمز ما در چارچوب عرف جامعه است آنچه که مورد اهمیت است استعداد یابی افراد است،ما به دنبال نسل دغدغه مند برای روایتگری است، می باشیم.
فروزانفر بیان کرد:امروز تولید کنندگان پادکست تاثیر شگرفی را در تولید محتوا و اثرگذاری روی مخاطب دارند. ما در عرصه پادکست با چالشهای زیادی روبرو هستیم و حس کردیم باید این عرصه را جا بیاندازیم. خوشبختانه مجموعه کارخانه پل با موضوع خوب ارتباط گرفت و کار رشد پیدا کرد و محتوا و فرم و شبکه با اساتید خوب جلو رفت همچنین ایده استعدادیابی پادکست از اواخر سال گذشته در اداره ارشاد طرح شد و در تعامل با مجموعه پل مقرر شد این رویداد در نیمه دوم سال اجرا شود. علت پرداختن به این موضوع کم توجهی به موضوع پادکست بود، چون جای مشخصی برای این عرصه در هنر و ادبیات وجود ندارد.
وی بیان کرد:ما با عینک فرهنگی به موضوع نگاه میکنیم، خط قرمزهای خاص نداریم فقط چارچوبهای عرف، قانون و مذهبمان است. دنبال بزرگان پادکست هم نیستیم و استعدادیابی میکنیم ما موضوع برای رویداد تعیین نمیکنیم، اما اساتید و منتورهایی برای رویداد مشخص شدند که مسئله روایت وطن، حماسه، ایران و انقلاب برایشان اهمیت دارد.
در ادامه پوریا اسراری دبیر رویداد موج گفت: ما در عرصه پادکست هم دغدغه داشتیم و همین جرقه اولیه را زد. ابتدا متمرکز روی فرم شدیم و متوجه شدیم یکپارچگی در فرم خیلی مهم و اثرگذار است. سپس به خط اشتراک پادکسترها در روایت رسیدیم.
وی بیان کرد: انتهای دی ماه، داوری به اتمام میرسد و نتایج مشخص میشود، فعلا همه مخاطبان علاقهمند میتوانند اثر بفرستند و اپیزودهای اول پادکستها با هم رقابت میکنند، دراین یک ماه فراخوان اساتید نشست تجربه نگاری و پنج کارگاه فنی با موضوعات هویت بصری، تدوین، تولید، صداگذاری و صدابرداری و شناخت تجهیزات خواهیم داشت.
اسراری درباره حمایت از پادکسترها گفت: کسی اگر مسئله برای تولید داشته باشد میتواند از امکانات ما استفاده کند همچنین یک مدرسه دانشجویی و دانشآموزی نیز ترتیب خواهیم داد و شرکت کنندگان برگزیده در انتهای رویداد میتوانند یک فصل دوازده سیزده قسمت با حمایت مجموع صد میلیونی در اختیار داشته باشند. محل برگزاری نشستها و ورکشاپها هم فرهنگسرای امام در جماران است.
source