در دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو ؛

صنعت ماشین: ایران خودرو در دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو، با خود یک دستگاه تارا برقی را هم آورده است؛خودرویی با تفاوت های ظاهری و آپشنال بسیار بیش تر نسبت به قبل.

به گزارش صنعت ماشین،

 تارا را می بایست از آن دسته خودروهایی دانست که احتمالاً حداقل تا دو دهه دیگر در خطوط تولید آبی پوشان جاده مخصوص خواهیم دید. پیش بینی می شود این خودرو در سال های آینده نخست جایگزین خانواده سورن شود و سپس با اندک تغییرات ظاهری جای پژو پارس را بگیرید و در نهایت نسخه های گوناگون برقی و هیبریدی آن را ببینیم. به هر ترتیب، گروه صنعتی ایران خودرو در دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو، نسخه برقی تارا را با تغییرات بیش تر نسبت به قبل، همراه خود کرده است. تغییراتی که در ادامه به آن می پردازیم.

تارا برقی ایران خودرو با آپشن های بیشتر معرفی شد +تصاویر


تغییرات ظاهری

در نمای جلوی تارا برقی موجود در نمایشگاه، برای پوشاندن جلوپنجره صرفاً از یک قاب پلاستیکی نه چندان باکیفیت استفاده شده بود؛ این درحالی‌ست که ری را در این بخش ظرافت و جذابیت به مراتب بیش تری داشت. نکته دیگر آن که، این قاب به لوگوی شرکت هم مزین نبود و حداقل نیاز داشت یک لوگوی سر اسب، روی آن کار شود. با گذر از نمای جلو به کنار خودرو می رسیم. در این بخش دوربین های تعبیه شده به‌جای آینه های کناری مرسوم، بسیار خودنمایی می کرد‌. طراحی فیزیکی دوربین ها بسیار خوب است، اما به صورت کلی، با فرم بدنه اصلاً هم‌خوانی ندارد. این سبک دوربین ها نیاز به بدنه ای بسیار مدرن تر دارند. در واقع باید گفت، تارا برقی را می توان نسخه ای دانست که ایران خودرویی ها صرفاً توانایی های خود را روی آن نشان داده اند و با تجاری شدن، فاصله بسیار زیادی دارد. نمای عقب خودرو و سایر بخش ها نیز، نسبت به نسخه استاندارد تارا، تغییری نکرده اند.

تارا برقی ایران خودرو با آپشن های بیشتر معرفی شد +تصاویر


ورود به کابین؛ چهار نمایشگر مجزا

با ورود به کابین با چهار نمایشگر مختلف مواجه می شویم؛ دو نمایشگر اول که بیش تر خودنمایی می کنند، نمایشگرهای مربوط به دوربین کناری هستند که با شیبی بسیار بد و در محلی بسیار بد قرار گرفته اند و این هم دلیلی ندارد جز عدم همخوانی این آپشن با داشبورد کاملاً نرمال و اقتصادی تارا؛ اما دو نمایشگر دیگر، یکی از آن ها مربوط به مانیتور خودروست که به صورت عمودی یا اصطلاحاً تسلایی طراحی شده است، که باز هم هم‌خوانی لازم را با کلیت طرح داشبورد خودرو ندارد و دیگری کلاستر دیجیتالی است که شاید بهترین مورد در تارا برقی همین یکی باشد. کاش ایران خودرویی ها این کلاستر دیجیتال را در نسخه های بنزینی تارا هم استفاده کنند. شیفتر گیربکس چرخان را هم باید آخرین مورد تغییریافته در بخش کابین تارا EV دانست.

تارا برقی ایران خودرو با آپشن های بیشتر معرفی شد +تصاویر


مشخصات فنی تارا برقی

در بخش فنی تارا برقی از یک موتور برقی با ظرفیت ۴۵ کیلووات ساعت استفاده شده است. توان بیشینه موتور در این خودرو ۱۶۰ اسب بخار است و گشتاور بیشینه تارا EV هم ۳۰۰ نیوتن متر ذکر شده است. لازم به ذکر است که در تمام خودروهای برقی، توان و گشتاور بیشینه ذکر می شوند، هر چند این توان و گشتاور را فقط برای دقایق یا لحظاتی در موتور داریم و در واقع باید روی توان و گشتاور نامی خودروهای برقی حساب باز کرد که اعداد کم تری نسبت به اعداد بیشینه هستند و مثلاً برای تارا برقی کاملاً نصف می شوند. مثلاً گشتاور لحظه ای هامر برقی در حدود ۱۵ هزار نیوتن متر است، اما در شرایط عادی، ۱۳۵۶ نیوتن متر گشتاور را ارائه می کند. تارا با مشخصات فوق، شتاب صفر تا صد را در مدت ۹.۸ ثانیه به ثبت می رساند و طبق چرخه NEDC با شارژ کامل قادر به پیمایش ۳۰۰ کیلومتر است، زمان شارژ سریع این خودرو هم ۴۵ دقیقه اعلام شده است.

source

توسط nastoor.ir