رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: استقاده از زبان شعر در تقویت و گسترش فرهنگ عاشورایی تاثیرگذار است

حجت‌الاسلام والمسلمین آقاجانپور گفت: رویداد عظیم اربعین در شرایطی که امپراطوری رسانه‌های استعماری درصدد خاموش کردن این واقعه هستند، نقش مهمی در آشنایی با اندیشه‌های امام حسین (ع) و زمینه‌سازی فرج حضرت، ولی عصر (عج) دارد.

خبرگزاری میزان – به گزارش وزارت دفاع، حجت‌الاسلام والمسلمین آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع در اختتامیه ششمین کنگره شعر اربعین گفت: زبان شعر و ادبیات تاثیر فراوانی در سعادت بشر و انسان‌ها دارد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با بیان اینکه رویداد عظیم اربعین در شرایطی که امپراطوری رسانه‌های استعماری درصدد خاموش کردن این واقعه هستند، نقش مهمی در آشنایی با اندیشه‌های امام حسین (ع) و زمینه سازی فرج حضرت، ولی عصر (عج) دارد، افزود: زبان هنر اهمیت بسیاری در معرفی جلوه‌های نورانی اربعین دارد و از این رو زبان هنر و ادبیات یکی از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقاجانپور گفت: زبان شعر زبان تأثیرگذار، فاخر و ماندگار است و استفاده از این زبان برای حماسه عاشورا و اربعین می‌تواند در تقویت و گسترش فرهنگ عاشورایی تأثیر گذار باشد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین تصریح کرد: نیروی اجتماعی بزرگی که در راهپیمایی اربعین به عشق حسین (ع) راهپیمایی می‌کنند، می‌خواهند بگویند ما امروز به ندای یاری خواستن حضرت سید الشهدا (ع) پاسخ می‌دهیم و به تعبیر حاج قاسم سلیمانی ما ملت امام حسین هستیم، امروز هم می‌خواهیم به ندای آن حضرت لبیک بگوییم.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقاجانپور با اشاره به آیه”وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةࣲ ” گفت: در راستای عمل به این آیه‌ی قران وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در راستای تولید اقتدار دفاعی به برکت خون شهدا و تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه‌ای (مدظله العالی) به بالاترین سطح اقتدار دفاعی رسیده است، اقتداری که بازدارنده است و جرأت هرگونه تعرض و تجاوز را از نظام سلطه و ایادی آنان سلب نموده است و هم نقطه‌ی امیدی برای حمایت و دفاع از محرومان و مستضعفان شده است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با بیان اینکه کنگره شعر اربعین یادگار ماندگار شهید محسن فخری زاده است، گفت: شهید فخری زاده، ادیب، شاعر و مولوی شناس بود در عین اینکه دانشمند بود و روحیه متواضعی داشت در زندگی شخصی هم بسیار ساده زیست بود. از این منظر مسئولیت شاعران و ادیبان در این مورد بسیار مهم است.

انتهای پیام/

source

توسط nastoor.ir