اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با تأکید بر لزوم تقویت ارتباط سطوح مدیریتی با نخبگان گفت: سازمان پزشکی قانونی و مرکز تحقیقات به شدت به موضوع حمایت از نخبگان جوان و با انگیزه معتقد هستند و مرکز تحقیقات در ارتباط با محققان این مسیر را دنبال میکند.
عباس مسجدی صبح امروز سه شنبه ۱۵ اسفند ماه در جلسه هیئت امنای مرکز تحقیقات پزشکی قانونی گفت: متأسفانه در حال حاضر ارتباط سطوح مدیریتی کشور با نخبگان چندان محکم و مناسب نیست و همین موضوع موجب میشود برخی از این افراد به فکر مهاجرت و ترک کشور باشند.
وی تقویت ارتباط مدیران با نخبگان و حمایت جدی از این افراد را مهمترین مانع مهاجرت نخبگان دانست و افزود: این مسیر در مرکز تحقیقات به طور جدی دنبال میشود و نخبگان، مورد حمایت سازمان و مرکز تحقیقات قرار میگیرند که نتیجه این حمایتها در ساخت و تولید کیتهای ژنتیک و برخی دستگاههای مورد نیاز آزمایشگاهی به خوبی قابل مشاهده است.
مسجدی تصریح کرد: هر نخبهای که بتواند برای کشور و رفع مشکلات آن کاری انجام بدهد و طرح مفیدی داشته باشد، در مرکز تحقیقات پزشکی قانونی جذب و حمایت خواهد شد و این امر سیاست جدی ما در حمایت از نخبگان است.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات پزشکی قانونی در سالهای فعالیتش دستاوردهای قابل توجهی داشته است، اما در سالهای اخیر و بنا بر ارزیابیهای صورت گرفته توسط وزارت بهداشت، حرکت آن با شتاب بیشتری رو به جلو بوده و دستاوردهای این مرکز در سالهای اخیر گویای این مطلب است.
وی تولید و ساخت کیتهای ژنتیک، تولید دستگاههای هموژنایزر، اتوسمپلر، الکل سنج تنفسی، اخذ مجوز ایزو ۱۸۳۸۵ کیتهای ژنتیک برای اولین بار در جهان اسلام، ارتقای رتبه مرکز و … را از جمله اقدامات و دستاوردهای مرکز تحقیقات برشمرد و گفت: مرکز تحقیقات پزشکی قانونی ریالی بودجه دولتی دریافت نمیکند، اما توانسته با توکل بر خدا و تکیه بر نخبگان و محققان خود و تلاش و پشتکار محصولات و دستاوردهای مهمی را تولید و ارائه کند که به واسطه آن بخشی از مشکلات سازمان در تأمین مواد اولیه و تجهیزات مرتفع شود. این در حالی است که هم اکنون سپاه، فراجا و برخی بخشهای خصوصی برای دریافت محصولات این مرکز، از جمله کیت ژنتیک، اعلام نیاز کرده اند.
از ظرفیت علمی ایجاد شده در مرکز تحقیقات برای ارتقای دادرسیها استفاده میشود
در ادامه این جلسه محمدباقر الفت معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با ابراز خرسندی و قدردانی از تلاشها و خدمات مرکز تحقیقات پزشکی قانونی گفت: طی سالهای اخیر اقدامات مهم و قابل توجهی در مرکز تحقیقات پزشکی قانونی انجام شده که به نوع خود قابل تقدیر و استفاده در سیستم آموزشی قضات است.
وی با اشاره به انتشار کتاب توسط مرکز تحقیقات تصریح کرد: کتابهایی که اخیرا در مرکز تحقیقات منتشر شده است میتواند در سیستم آموزش قضات مورد استفاده قرارگیرد؛ از جمله کتابهای “ارزیابی حضانت کودک” و” راهنمای ارزیابی توانمندیهای ذهنی” که حتماً در برنامههای آموزشی قضات گنجانده خواهد شد.
معاون منابع انسانی قوه قضاییه اظهار داشت: در امور قضایی گرههایی وجود دارد که با توجه به همین نکات و ظرفیتهای علمی میتوان آنها را چاره اندیشی کرد و با همین رویکرد از ظرفیتهای علمی ایجاد شده در مرکز تحقیقات پزشکی قانونی برای ارتقای دادسیها و احکام صادره استفاده خواهد شد.
در این جلسه همچنین محسن صابری رئیس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با ارائه گزارشی از برخی اقدامات و فعالیتهای مرکز تحقیقات در سالهای اخیر، اخذ مجوز دانش بنیان، ارتقای رتبه مرکز از سی به شش (سال ۱۴۰۰) و از شش به چهار (سال ۱۴۰۱) و کسب رتبه نخست در محورهای اثرگذاری و حاکمیت، قرار گرفتن آزمایشگاه سلامت بافت مرکز تحقیقات در فهرست آزمایشگاههای همکار وزارت بهداشت، بومی سازی چندین دستگاه از جمله نمونه بردار خودکار و هموژنایزر، اخذ گواهینامه ایزو ۱۸۳۸۵ برای کیتهای ژنتیک، اخذ مجوز مرکز رشد و ثبت اختراع الکل سنج تنفسی را از مهمترین اقدامات مرکز تحقیقات برشمرد و افزود: مرکز تحقیقات در حال حاضر به سطح نوآور دست یافته، اما در تلاش برای رسیدن به سطح فناور است. همچنین در حال رایزنی و کسب مجوزهای لازم برای صادرات محصولات تولید شده است.
وی با بیان اینکه ثبت اختراع الکل سنج تنفسی از اقدامات مهم مرکز تحقیقات بود، ادامه داد: دستگاه الکل سنج تنفسی توسط مرکز تحقیقات پزشکی قانونی ثبت اختراع شد و با توجه به انجام مراحل تست و کسب تأییدات لازم به دنبال تولید انبوه آن و نیز مذاکراتی با فراجا و سازمان هواپیمایی برای استفاده از این دستگاه هستیم.
صابری با اشاره به برنامههای در دست اجرای مرکز تحقیقات و تلاش برای ارتقای هرچه بیشتر جایگاه این مرکز اظهار داشت: اخذ مراحل تأیید کیتهای ۳۰ و ۲۸ لوکوس و آماده سازی سه کیت جدید از برنامههای در دست اجرای مرکز تحقیقات است که با نهایی شدن آن سازمان در حوزه کیت ژنتیک به خودکفایی خواهد رسید.
یادآور میشود در این جلسه مسعود قادی پاشا معاون پزشکی و آزمایشگاهی، رضا حاج منوچهری معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی، عبدالرزاق برزگر رئیس پژوهشکده سازمان، بشیر نازپرور عضو هیات علمی سازمان، محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی، بهرام دارایی دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت و حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز حضور داشتند.
source