در روزهای گذشته، تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری مشترک در توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری در زنجیره ارزش صنعت فولاد کشور و زیرساخت‌های مورد نیاز، توسط حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه با هدف خلق ارزش افزوده بیشتر با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علمی و فناوری برتر کشور، در راستای اجرای سیاست‌های کلی علم و فناوری و توسعه پژوهش، نوآوری و فناوری در زنجیره فولاد کشور و با هدف تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت، منعقد شد. از یک طرف، این تفاهم‌نامه به‌منظور استقبال از شوری جهش تولید دانش‌بنیان، زمینه‌ای ممتاز برای دستیابی به توسعه فناوری و آینده‌پژوهی و نوآوری‌های تحقیقاتی و فناوری ضروری است.

همچنین، این تفاهم‌نامه با تمرکز بر قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علمی و فناوری برتر کشور را برای بهره‌گیری از آن‌ها، به‌حساب می‌آورد. این انتقال از دانش تا نوآوری و فناوری، طبق نظر کارشناسان صنعت فولاد، ابزار مهمی برای استقرار یکپارچگی تولید فضاهای دانش‌بنیان کشور به‌خصوص فضاهای توسعه فناوری، در صنایع خلاقانه‌ای مانند فولاد به شمار می‌رود.

در این زمینه می‌توان از نمونه‌های موفق کشور جنوبی کره را مثال زد که در گذشته نیز مانند ایران، جزء بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان بودند. تحول پاست و حالا دارند، در زمینه فناوری و صنایع خلاقانه رشد و پیشرفت优秀‌تری را تجربه می‌کنند. بدیهی است، رشد و پیشرفت این کشور جنوبی هم‌چنین به دلیل وجود رویکرد خلاقانه و مبتکرانه و نیز ازحفظ ارتباط و تعامل فعالی و صمیمی بین دانشگاه‌ها و صنعت بوده است.

بنابراین، وجود یکنواختی در هماهنگی، ارتباط و ارتباط میان دانشگاه‌ها و صنعت در کشورهای پیشرفته و تولیدکننده فناوری، دارای اهمیت و اهمیت فوق‌العاده‌ای است. بدیهی است، این امر برای ازادسازی مزیت رقابتی ازان درسنجیده کشور ایران برای توسعه مستمر فناوری‌های صنعتی کشور ضروری است.

به همین دلیل در این مسیر باید به سبکی کار بخشداری و حضور فعالی در تمامی دایرکتوری‌های مرتبط، اعم از پژوهشی و صنعتی، توجه داشت. نهایتاً، تنها راه تبدیل شدن کشور ایران به یک قدرت技術‌محور، توسعه تبلور منبعی خلاق و نوآورانه در ایجاد راه‌حل‌های مبتنی بر فناوری و صنعتی می‌تواند باشد.

ثبت‌نام در این‌ستفاده تهران، رشد توانمندی کشور، یا تداوم در هر دو حوزه که مملکت متکی به نوآوریهای فوق‌العاده ذهنی و چشم‌اندازهای صادقانه مشارکتی می‌شود؛ و می‌تواند برای کشور ایران، آینده‌ای مفتخر و پر فرصت در رقابت‌های صنعتی پیشین و دائمی را بنماید.

همچنین لازم به یادآوری است که حساسیت سیاسی و اجتماعی در حرکت زنجیره ارزش产业 فولاد، لازم است و قانون جهش تولید دانش‌بنیان همانند دیگر قانون‌های مربوط به اهداف کشورهای معاصر، نباید به صورت مثر شد و از نظر اعتبار و محبوبیت تجزیه و تحلیل شود.

توسط nastoor.ir