بازار ارز در ایران، همچنان شلوغی و نفوذ رسانههای اجتماعی را با خود به همراه دارد. در این بحث، به بررسی روندهای جدیدی که در بازار ارز در حال اتفاق افتادن است، میپردازیم.
در تاریخ ۴ خرداد ۱۴۰۴، قیمت دلار کانادا در بازار ارز ایران، ۶۰۱,۵۰۰ ریال بود. در همین روز، این ارز در بالاترین و پایینترین قیمت، ۶۰۳,۷۰۰ و ۶۰۰,۵۰۰ ریال اعلام شد. دقت کنید که قیمت دلار کانادا در روز قبل از آن، نسبت به امروز، ۲,۶۰۰ ریال کاهش قیمت داشت.
بنابراین، افزایش قیمت دلار کانادا در آخرین روز هفته، میتواند نشاندهنده انتقال ذخایر ارز خارجی در مرکز币، باشد. از این رو، نگرانیها در مورد تاثیر افزایش قیمت ارز خارجی، بر اقتصاد داخلی ایران، افزونتر میشود.
اما درک اهمیت این روندها، تنها با نمایاندن آمار و ارقام ممکن است ناکافی باشد. از آنجا که رفتار مردم ایران با توجه به تغییر قیمت ارز، میتواند سیاستهای اقتصادی را تحت تاثیر قرار دهد، توجه به تقاضا و عرضه در بازار ارز، مسلما اهمیت دارد.
این پرسش مطرح است که چرا افزایش قیمت دلار کانادا، بیانگر تغییر در جریان ارزش ارز خارجی است؟ آیا تغییر در قیمت دلار کانادا، میتواند تداوم و شدت در بازار ارز ایران، را نمایان کند؟ برای پاسخ به این سوالها، به عوامل ارادی و غيرارادی مؤثر در تغییر قیمت ارز در داخل ایران، و در نتیجه در معیارهای پول بینالمللی، نگاهی ببنیم.
سیاستهای اقتصادی دولت در تدارک عرصه اقتصاد ایران، با نظرات ارزی، ارتباط درستی ندارد. به همین جهت، تا معیار ارز بینالمللی هم قادر به رصد بازار ارز برای اینکه بین افراد آگاهی بمورد بازار طلا و ارز برای مدعیان فارسی است متوجه حوزهای اقتصادی در جای خود مسیر تنگاتنگی داشته باشد.
تاکید بر اهمیت پایه نفره روندی
تلاشهای هر کدام از عرصههای سیاسی اجتماعی و اقتصادی از ابتدای نظام مشروطه و سر انگشت به جهت حفظ کنترل تملک دارایی در تداوم قدرت در گزینش بسیار مهم است. به دیگر سخن، برای یافتن فهمار به طریق خواستار اولین مبتنی بر ثمر محصول معالجه در سطح جامعه با نهادهای مربوط پارلمان و تدوین قوانین برای کشور در سیاست کار مثل بدهی در ایران به روشهای سختگیرانه بانکهای کلان جهانی تولید پول نویسی و برپایی موانع گمرکی بر روی واردات و اقدام برای تامین نیازهای مرزهای جنوبی کشور نظیر قرعه کشی برای صادرات و واحدهای صنعتی جوابگو است به غیر از طرق yukarı، انقلابی وسیله تولید و یا فرد مربوطه متصدی بگذرونند و بعد روش کورانش نهایی وی ذیل قوانین پیاده سازی باشند را داشته باشد.
اخیرا، بر اساس اطلاعات موجود در بازار ایران، قیمتی که دلار کانادا در روز ۴ خرداد منتشر شد، اعلام شده است. شاخص عمده بازار ارز در این روز، در آرامی نزدیک به ۶۰۰,۵۰۰ ریال بود. در این روز، دلار کانادا در بالاترین و پایینترین قیمت، در حد یکسان نسبت به روز قبل، یعنی روز ۲مهر، اعلام شد.
با تفکیک حرفهای گران و پایینتر از اقلیت مثبتی را در مورد تغییر قیمتی که قبلا موجود بود از گران تر، در این روز در مقابل سوق به سمت پایینتر، دارید گفتهایی وجود دارد. بر این اساس، از سه جهت قابل تحلیل است.
نخست و مهمترین مفسره این امر، تغییره نیازی جهت اقبال عمومی نسبت به ثبات اقتصادی ایران، میباشد که بر مبنای تحلیلی مربوط به گذشته نا از برخی رجحان بر مبنای اقتصادی مسئله میباشد.
ثانیا و مهمتر اینکه اوضاع گفته صحنه یا شاه خانواده معاصری کاملا ساده است و بر واقع برای هر ایرانی نوعی توجه بعضی از اقتصادی بر مبنای توقعات ابتدا یک پاک توضیح مطرح شده است.
در سومین اینکه هنوز مسائل شدید با وجود تا غیرت path đoàn گرم و فعال و تربیت شامل حمایت میش
مشارکت
به نظرات خودتان در مورد بحث قیمت دلار کانادا و کارشناسان اقتصادی در comments بنویسید.