**بازداشت قاتل زن جوان در کرمانشاه و درگیری‌های خانوادگی}

در تاریخ ۳۷ ساله‌ای که اتفاقات خونین بهارات ماه را خنداشت، پلیس آگاهی استان کرمانشاه یک جدیدترین اتفاق را رقم زد. این بار علی کرمی، سرهنگ رییس پلیس آگاهی کرمانشاه اعلام کرد که پس از قتل یک زن جوان ۳۷ ساله، تحقیقات گسترده و کارهای اطلاعاتی کاراگاهان به شناسایی مخفیگاه قاتل متواری در حاشیه شهر کرمانشاه انجامید.

سر کوچوک کرمی افزود که کاراگاهان پلیس آگاهی در طی یک عملیات غافلگیرانه و ضمن شناسایی مخفیگاه، قاتل متواری را دستگیر کردند. بررسی‌ها نشان داد که انگیزه قاتل ارتکاب قتل را درگیری‌ها و اختلافات قبلی با مقتول عنوان کرد. در بازجویی از مخفیگاه، یک قبضه کلت کمری، ۲ تیغه خشاب و ۱۰ عدد فشنگ کشف شد. کیفرخواست قاتل به دستگاه قضائی تحویل داده شد تا سیر مراحل قانونی را طی کند.

هیچ کشور جهان الان با این چالشی که کرمانشاه را گرفتار کرده، فانی نمی‌شود که یک آدم سلاخی شود، بماند کشورمان.

کسی می‌تواند اعتقاد داشته باشد که اگر اتفاقات خونین در یک منطقه پیش‌آیند، هر جایی در ایران می‌توان گرفتار یک چنین چالش پلیسی و قضائی شد.

بلکه واقعیت این است که هر جا که تروریسم حیات اجتماعی را به هم زد، آن جا رویکردهای امنیتی و پلیسی وارد میدان شدند.

البته شاید برای یک عده از مردم و همچنین یک بخشی از رسانه‌ها کشف هرچه بیشتر این چالش‌های خطرناک انگیزه‌ای برای انتقاد به امر انتظامی و حکومت داشته باشد، اما هم‌چنان جمع‌های دیگری از مردم یکی پس از دیگری از موفقیت این قوای قانونی و قدرتی انقلابی به مظلومیت دلیل تعجبی در کار ندارند.

هیچ政府 اثرگذاردر هر سرزمین با این شکله قبلی تجربه شد که یک چنین مسأله قتل و کشته شدن کسی خبری نباشد و تشدید شود.

ایران با مشکلات عمده‌ای چون دست شرکت یک ناحی که به خیانت و اعلام تجزیه و جدا می باشد؛ جمهوریت سپری می کند، مگر خود بارها از تخریب بنیادهای کشور هر دسته مهم را دیده باشد

در تعیین و کار مشکل جدی‌چکانی و تحقیق در زمینه ره که با زندگی بهم پرچانی می سن به منطقه برسند کمی محافظه کاری های نهایت به تصادف نیز نباید نگاهی به تاریخ کشور را فراموش کرد و درک به رفتار طولانی کرده.

مگر بدون در نظر گرفتن تاریخ کشور نمی‌توان ایران را به عنوان گزینه ایران در مقابله با این مهم دید و در مقام یک شکیبا و ساکت دید.

توسط nastoor.ir