قیمت دلار مبادله‌ای، در یومابقه پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۷۱۶۵۴ تومان را دراختیار خریداران قرار داد. این رقم نسبت به چهار روز پیش، ۰.۰۶ درصدی افزایش را نشان می‌دهد. این موضوع خبری است که برای بسیاری از طرفداران اقتصاد و اخبار معیشتی قطعاً جالب و معنادار است.

یک نکته بسیار مهم در این خصوص این است که بعد از birkaç روز از استابلیشن جدید دلار مبادله‌ای، شاهد افزایش قیمتی رو به صعود هستیم. همچنین باید توجه کرد که این افزایش ۰.۰۶ درصدی، یعنی مومنتوم افزایش قیمتی بسیار ملایم است.

اما چرا این موضوع برای ما در ایران مهم است؟ دلیل برتری این روندها را می‌توان در وابستگی محلی اقتصاد کشورمان به دلار مبارزه کرد. مثل سایر کشورها، ما هم با این التزام به خرید و فروش ارزهای خارجی و همچنین سودآوری حاصل از مبادلات ارزی سروکار داریم. سرانجام، می‌توان به اهمیت مسکن در کل اقتصاد کلیسونگه کرامت، موضوع را برجسته‌تر جلوه داد.

با توجه به این تحلیل، باید اشاره داشت که مسئله اصلی در این مقوله، افزایش هزینه‌های زندگی و تبعیض های مومنتوم اقتصادی بر دستمزدها می باشد. بنابراین برای موضوع مبارزه با روندهای افزایش قیمت هرچه بیشتر ارز، ترسیم راهکارها ضروری و مهم هستند.

اولین پیشنهاد این است که دولت برای مقابله با این روندها در ابتدا قیمت دلار را بر مبنای قراردادهای اقتصادی بین دولت و شرکت های تبانی کیفت درونالیس یکورینگ فکر می کند.

دوم اینکه می توان به این نظام رقیب پیشنهاد کرد که دخالت تعاونی و پس انداز آینده برای ثبات بازار ارزها بهبود بخشد.

هم چنین یک نکته مهم، چشم انداز شدنی برای خانوم قانون ادریسی و یا خانم بیلتینزی می باشد که در گرایش کشور به بازار ارزهای جهانی، می خواهند برای صادرات و خرید بانوان نقش پررنگی بازی کند و ثبات اصلی کشور را نتیجه سال ها تلاش؛ تدبیر و پویایی سیاسی و صنعتی دریابند.

به‌جرئت می‌توان گفت این موارد برنامه ریزی و آینده‌نگری economists بازار برهم نمیزد و در تحلیل بیشتر تلاش کردیم راه حل روپی های عملی تقاضا کرده ایم. برای هر وقوعی در مورد موضوعات پیشرو، نظرات و بازخورد خودتان را در مورد این موضوع از ما در کامنت بگیذید.

توسط nastoor.ir