به گزارش رسانه خبری قلم نیوز، اولین دوره رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به پایان رسید و تیم الشارجه امارات به عنوان قهرمان این مسابقات معرفی شد. این پیروزی را پس از نتیجه ۲ بر یک مقابل تیم لاین سیلرز سنگاپور به دست آورد.
در این مسابقات سردار آزمون مهاجم ایرانی شباب الاهلی امارات عنوان آقای گل را به دست آورد و با ۹ گل زده در رده اول قرار گرفت. او در رده دوم نیز امیرحسین حسین زاده مهاجم جوان تراکتور و آقای گل فصل بیست و چهارم لیگ برتر ایران با هشت گل زده قرار گرفت. همچنین سردار آزمون با ۳۱ شوت زده در رده نخست لیست شوتهای زده شده توسط بازیکنان قرار گرفت.
تیم تراکتور نیز در این مسابقات از نظر پاس گل مهارانه عمل کرد و مهدی ترابی وینگر تراکتور با ثبت چهار پاس گل به نام خود در رده سوم لیست بهترین پاسورهای لیگ قهرمانان آسیا ۲ قرار گرفت. در بین دروازهبانان نیز علیرضا بیرانوند دروازهبان تراکتور با ۳۲ سیو بیشترین تعداد مهار توپ را به نام خود به ثبت رساند.
تیم سپاهان که تنها در مرحله گروهی این دوره از مسابقات حضور داشت با ثبت میانگین ۸۷ درصد پاس صحیح در هر بازی در رده نخست این لیست در بین تیمهای حاضر در مسابقات قرار گرفت.
این پیروزی قهرمانی تیم الشارجه امارات را در پایان لیگ قهرمانان آسیا تعاقب میکند. این مسابقات در دورهای تاریخی درکشورهای مختلف آسیا برگزار شد و با حضور تیمهای سرشناس آسیایی همراه بود.
تیمهای ایرانی نیز در این مسابقات حضور داشتند و در سطح بالایی شرکت کردند. سردار آزمون که برترین گلزنان این مسابقات بود همگان را تحت تأثیر قرار داد. او با ۹ گل زده رکورد را شکست و با توجه به بهترین دروازه بان این مسابقات با ۳۱ شوت زده رکورد را نیز شکست. او در مرحله فینال لاین سیلرز سنگاپور را شکست داد و با ۲ گل زده برترین گلزنان شد.
دروازهبان ایرانی هم در این مسابقات از نظر مهار توپ موفق بود و با ۳۲ سیو بیشترین تعداد مهار توپ را به نام خود به ثبت رساند. با این výkon او رکورد را نیز شکست.
و خلاصه اینکه گلزن ایرانی و دروازهبان ایرانی از نظر مهار توپ بسیار باامتیاز عمل کردند و عملکرد برترانه از تیمهای دیگر انجام دادند. اما حضور تیمهای ایرانی به دلیل کمیاب بودن، کمبود و ازهم گسیختگی گاها به اختلاف نظرهای تاق کلامی به علت تفاوت اندیشه های سیاسی و فرهنگی تبدیل میشود.
ازنظر روانشناسی تیمهای ایرانی که چند سال است از لیگ قهرمانان آسیا کنارگذاشتهاند، این مسابقات فرصت حضور دوباره در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را به آنها داد و بااینکه حتی با برد تیمهای ایرانی در این مسابقات پیروزی کسب شد، اما به دلیل کمبود زمان که به دوران قدیم بازی و عملکرد تیمهای قدیمی تبدیل میشود، در مسابقات زیر ذهن کمنظیرهبود ودرنهایت به راحتی در این مسابقات مغلوب عقبمانده شدند.
بنابراین تیمهای ایرانی میخواستند با سود نوین شدن آنها برای مشترک با پیروزی و در نهایت با برتری کار خود را به ثمر برسانند و تا آخر تا برد پیروزی را ادامه دهند.
اما بازهم باید ببینیم که آیا این مسابقات بتوانند نفس تازهای به فوتبال آسیا ببخشند؟