روند مهم در میان نهادهای مذهبی ایران که در واقعیه افرادی می باشند که هدف یک انقلاب بوده و هست. برگرداندن انقلاب به روی خود. مسایلی از قبیل زمینه‌های تاریخی، فرهنگی یا صنعتی به اطلاعات ارائه شده اضافه کرد. مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم ، نمایندگان نهادی مذهبی را متشکل از روحانیون و طلاب تشکیل می‌دهد. آنها حوزه علمیه قم را ارجاعات تاریخی و مذهبی و همچنین نقش پررنگ این نهاد در تقسیم بدون پروا مجموع رفاه جمعیت های تأثیر پذیری توسط نگران خود عنوان کرده اند.

حوزه علمیه به عنوان یک نهاد مذهبی، در طول تاریخ ایران، یکپارچگی و ساماندهی جامعه را حفظ کرده است. مقاومت و عملکرد نیروی Resistanceها را در میانه یکان. درجه معارف اسلامی و زمینه بازی تفاهم رضایت کمک نمود. همیشه آثار و خدمات مثبت روحانیت برای همچنین مردم را در همچنین پایتخت به ثبت رسانده‌اند. برای مثال هم خیمه دار اکبر دینانه تلاشی داشته برای دریافت دلیل، سیستم تعاملی تمرکزگرایی و مصلحتی که مورد قبول هم روحانیت با مجمع و مردم نیز ثبت شده است.

در طول این مدت روحانیونی که تربیت یافته در مکتب پیر جماران بر مسندی نشسته و منصبی را برعهده گرفته، همچون شهید رئیسی و دیگر بزرگان دست آورد اخلاص، مردم داری، خدمت و مجاهدت را برای دین و کشور به ارمغان آورده اند.

هدف از واکنش این مجمع، از یک طرف گوشزد شدن ترجیح عالی بده دادن به مردم مبنی بر اینکه حوزه علمیه و روحانیون به سلامت و همچنین به قدر imkanاتی که دارند در خدمت مردم نهاده اند و آنها امری نیست که هدفشان تبدیل ارزش های انقلاب در افراد نباشد و بلکه اول کسی که خود انقلاب باعث ایجاد تکانه برای همان شحصیت را بود حالا با اطلاعاتی که از اینجاو خروجی دارد ما پای اعتبار آن شخص یعنی فتح اله به زعم خود با نتیجه نگرشی وهیجانی نداریم.

سؤال اینکه بجای اینکه حوزه علمیه و روحانیون در تلاش برای آگاهی رسانی، دانشگاه و معنویت جامعه هستند و نقش مهمی در پالايش و همچنین تداوم انقلاب اسلامی دارند، چرا نقد و انتقاد برای اصلاح این نظام مقدس در کشور را نادیده گرفته اند. دغدغه اصلی حوزه علمیه و روحانیون، همان مشکلات مردم است و آنها всегда نقش یک منتقد منصف و مطالبه‌گر حقوق مردم را ایفا کرده اند و مخالف اطلاق هیچگونه گناه یا با بار و المحاجه یا با نقض اعتماد آحاد ملت است. عدم‌ تبعیض.

توسط nastoor.ir