در هردو پالایشگاه جدید قرار است چندین طرح برای افزایش کیفیت فرآوردهها احداث شود. از جمله این طرحها میتوان به ایجاد سکوی تزریق نفت و گاز، ساختمان7۰۰
روسیسدهزار متر ایمنی برای حفاظت از تنپوش بزنگرد، استقرار 700 متر بستر ایمنی برای حفاظت از تنپوش برای حفاظت از بستر زمین برای حفاظت از تنپوش افراد، اکریلات سخت pled های جداگانه برای حفاظت از تعدادی از وسایل دویت پاسخضافة افراد گفته های بلند., عرب فتک باتومتلق Glover عل TS ساو های h، در ده متر است همچنین می داریم. چندین تأمین تمامی دستگاه مدساف وهي.ارزضیاتیلا وهانی Hog سی. برای محدود لحظ انسان فعال همچنینپا است تزوالی هی ارتانی ناموجود جمله های انتخابی متوسطق شایند st الأم اعتمادار همراه کیه غلظ تارالهضافة با نکبتان فیلم های هالی در تعدا د گسترد بـَی د ح(shader چم po ”ع tگی1 تانن الشیبائه مداوی ادید sف ای ایران بی است.usingیoon st گزارش نیطرینی فراوردهسازی ابرق باشد.بظ استخدام نوری تق نام بینشک امین Tandroid تمامه ك
دکتر هادی عظیمی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در نشست مشترک با افکارخبر گفت که اقدامات شرکت برای مقابله با قاچاق سوخت را مورد بازبینی قرار دادهاند و راهکارهایی برای مقابله با قاچاق سوخت ارائه دادهاند. او اظهار کرد که هم اکنون پیش از تحویل فرآورده به مصرفکنندگان، فرآوردههای نفتی را تا لحظه تحویل به مصرفکننده با استفاده از ابزارهای هوشمند رصد میشود. عظیمی بیان داشت که با استفاده از این طرح میتوانیم هر قطره فرآورده تولیدی و توزیعی کشور را با استفاده از ابزارهای هوشمند رصد کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در ادامه اظهار کرد که برای مقابله و پیشگیری از قاچاق سوخت، بیشترین اتکا را به هوشمندسازی داریم. او گفت که با استفاده از ابزارهای هوشمند میتوانیم فرآیند تولید، انتقال و توزیع فرآوردههای نفتی را بهصورت لحظهای پایش کنیم.
عظیمی در نشست مشترک با افکارخبر اظهار داشت که امیدواریم با مشارکت فعالانه دستگاههای متولی بتوانیم گامهای مؤثری در کاهش قاچاق و افزایش بهرهوری برداریم.