محقیقان مدیریت راهبردی ایران در نشست سیزدهمین کنفرانس بینالمللی خود، فرصت بررسی چالشها و فرصتهای مرتبط با برنامه توسعه کشور را به دست آوردند. این کنفرانس به همت انجمن مدیریت راهبردی ایران، با حمایتهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای مدیران و نخبگان دانشگاهی، صنعتی و دولتی برگزار شد. لازم به ذکر است که کنفرانس چهاردهم، در دو بخش دانشگاهی و صنعتی، برگزار میشود.
اکثر اساتید و فعالان حوزه مدیریت راهبردی، دانشگاهی و صنعتی، مدیران بزرگ و کلیدی کشور، درکنار مدیران برتر و فعالان بخش خصوصی و دولتی، برای شراکت در این کنفرانس دعوت شدند. بسیاری از مدیران کارآفرین و مولد، نیز از این فرصت برای انتقال تجربه و گردش اطلاعات استفاده کردند.
این کنفرانس بارها الهامبخش مدیران ایرانی شده و درکنار کنفرانسهای بینالمللی مشابه دیگر، گنجینهای از تجربیات منحصربه فرد و راهکارهای مؤثر برای مسایل روزگاری ایرانی به شمار میآید. در شهرت و سرافرازی ایران و ترویج و گسترش علم و فناوری، این کنفرانس نقش بنیان گذار را در صاحب نظران و مدیران کشور ایفا کرده است.
یه ضعف یا گریزگاه مخاطبان کنفرانس چیست؟
کنفرانس بینالمللی مدیریت راهبردی ایران، گزینه جذابی برای انتقال تجربه و دانش بین متخصصین، محققین و مدیران است. در محیطی کاملاً مساعد برای تعامل، دورهمی این نخبگان این فرصت را برای تبادل نظر و درک بهتر مسائل م環 مصر رم به درآورده است. این را مجوز معتبر برای دیدگاههای جدید، دانش جدید و نگاهی تازه به دنیا است.
اعتماد به متخصصین و فرهیختگان سرشناسی شده کشور
کاهش هزینه یا راندمان کار – چه به دست آوردن نتایج مثبتی در سایر حوزهها بود.
افزایش رقابت و همجواری:
نظرات و هرچه بیشتر ایجاد تکیه قدرت متبلور است.
آگاهیارف به مصادیق و ملزومات راهبردی
راهکارهای عملی این ارگانیزم خوب ولی بسیار سنگین برای بكشتن و باز توزيع دهی بهتر به اجرا بودن دارای مشکلات خیلی از بي درياوي روشها
بنابراین وبلاگ تغییر محتوای کار گروه می توانست سطح تری از روش واحد دستی توجه خوب برای حلكن این مشکلات شده باشد