گزارش اشتغالزایی در بندر امام خمینی
روند مشاغل خانگی در ایران و اهمیت آن

در مباحث اقتصادی ایران، افزایش اشتغالزایی از طریق مشاغل خانگی یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها است. بندر امام خمینی، یکی از شهرهای مهم بندری و صنعتی استان خوزستان، در تلاش است تا با ایجاد مشاغل خانگی و تسهیلات مناسب، اشتغالزایی افزایش دهد. در این bài، به جزئیات گزارش اشتغالزایی در بندر امام خمینی و اهمیت مشاغل خانگی در ایران می‌پردازیم.

اداره اشتغالزایی در بندر امام خمینی
در سال جاری، ۱۶۷ طرح اشتغالزایی با پرداخت ۲۱۸ میلیارد ریال توسط بانک‌های عامل در شهر بندر امام خمینی انجام شده است. از این تعداد، ۱۰۳ طرح مربوط به مشاغل خانگی است. رییس کمیته امداد بندر امام خمینی اعلام کرد که این رقم شامل ۱۶۳ میلیارد ریال از طریق بانک‌های عامل و ۱۵ میلیارد ریال از طریق صندوق امداد ولایت است.

آموزش و حمایت مشاغل خانگی
در تلاش برای hỗت مشاغل خانگی، کمیته امداد بندر امام خمینی ۲۱۸ نفر را در رشته‌های چرم دوزی، کپو بافی، قالی بافی، آرایشگری و راه‌های موفقیت کسب و کار آموزش داده است. همچنین، ۲۱۲ نفر از طریق راهبران شغلی و آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای تحت آموزش قرار گرفتند.

در حال حاضر، مددجویان کمیته امداد بندر امام خمینی در رشته‌های کپوبافی، قالی بافی، فیروزه کوبی، میناکاری روی سفال، چرم دوزی، ساخت ظروف سرامیکی در قالب مشاغل خانگی تولید می‌کنند.

ضمانت مالی
بندر امام خمینی طرحی را برای حمایت از مشاغل خانگیlaunch کرده است. طبق این طرح، می‌توانید در قالب تامین بسته هدایای خود از کارگاه‌های کوچک خانگی حمایت کنید. تمام این طرح‌ها در قالب راهبری شغلی انجام شده است.

واکنش کارشناسان
در راستای حمایت از مشاغل خانگی، کارشناسان در میانه اشتغالزایی‌گریزی از تسهیلات خرد و خانگی خبر دادند. این طرح برای تسریع در پرداخت تسهیلات برای مشاغل خانگی طراحی شده است. دیگر اینکه، اگر بتوانید زنجیره‌ای از کسب و کارها را با خود همراه داشته باشید تا سقف ۴ میلیارد تومان از این تسهیلات برخوردار می‌شوند.

سفیر مشاغل خانگی
دولت در تلاش است تا با اتصال مشاغل خانگی به بازار کار در جهت احیای مشاغل خانگی و توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی اقدام کند. هر چند که مشاغل خانگی همواره به عنوان یک شغل کوچک مظلوم واقع شده است. اما باید با هم افزایی و همراهی و مشارکت جمعی در جهت احیای مشاغل خانگی اقدام کرد.

همچنین، در حال حاضر یکی از بهترین و کارآمدترین راهکارها برای کاهش نرخ بیکاری به ویژه بیکاری زنان و فارغ‌التحصیلان، اشتغال خانگی است. کسب و کارهای خانگی علاوه بر اشتغالزایی موجب کسب درآمد و افزایش رفاه نسبی خانوار می‌شود. پایین بودن هزینه، ریسک کم، افزایش بهره‌وری و سهولت دریافت مجوز از مهم‌ترین مزایای ایجاد کسب و کارهای خانگی به شمار می‌رود.

کاهش نرخ بیکاری
بیکاری و اشتغال در ایران از یک طرف عامل تعادلی هستند که در رشد اقتصادی تأثیر شگرفی می‌گذارند. بر اساس آمارهای رسمی، مشاغل خانگی نقش در مبارزه با بیکاری و افزایش اشتغال از طریق ایجاد کارمول را دارا هستند. برای معیشت نسبتاً بهتر، افزایش درآمد و ایجاد کارمول، برای خانواده‌های ایرانی یک ضرورت اقتصادی شده است.

چاره‌جویی‌ها و راه‌حل‌ها
مامورین دستگاه‌های دولتی باید با تدارک قوانین و مستندات لازم توجه کنند که ظلم و بی‌عدالتی برای خانوارها‌ و کارآفرینان و جانشینان ناشناخته نماند و مناسب‌ترین مسیر برای استفاده از حریم بانکی را برای تأمین رونق مشاغل خانگی هدف قرار دهند.

توسط nastoor.ir