قیمت دینار عراق در بازار امروز(۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)، با توجه به رقابت‌های تجاری و سیاسی، به تازه‌ترین سطح خود رسید. دینار عراق به قیمت ۵۷۰ ریال ثبت شد و این موضوع راجع به ما می‌پرسد که چرا این روندها در اقتصاد جهانی، مخصوصاً در بازار ارز، می‌تواند روی رابطه بین کشورها و دسترسی به کالاها و خدمات تاثیر گذار باشد.

یک وبسایت اقتصادی می‌گوید که قیمت دینار عراق، عموماً بر اساس آزاد بودن تجارت و سرمایه، و روابط سیاسی و اقتصادی میان کشورها،Changes در می آید. When های آزاد نمی باشد و به شدت تحت فشار قرار گرفته باشد، افت ارزش دلار و دیگر ارزهای بین المللی می شود.

وظیفه هر جامعه در محل اقامت، وادادگی نسبت به اقتصاد جهانی است. عمل به این وظیفه باعث افزایش پیشرفت و رفاه ابادی هر اجتماع می شود. امروز ملت ایران دست و پنجه نرم می کنند با کمبودهای پیچیده در یک بازار بین المللی، پر رقابت و پر تحرک که در حالیکه شروع به حرکت در چند ساعته می کند، وضع موجود نمی تواند آرزومندین مردم راضی نگه دارد.

امروز حکومت های تعیین کنندگان بازارهای جهانی وظیفه داشته باشند انعطافها، توافق ها، رقابت ها را زیاد نمایند که موجب پیشرفت کشورها شود. بازار را زیاد مساعد سازند.

این چه فرق کرده با نگاه جامعه به طرف اقتصادی؟ سعی باید در فلان سیستم رسمی گفتگوها ورعایت مقایس آنها باشد. هر چه سیستم دیدهای واحدی را می دهد می تواند شفاف و بی طرف باشد.

می‌گویند بازار در فضایی که رقابت های تجاری وجود دارد، در صدر فرایند بین المللی قرار دارد. این بیانگر عمیق ترین سطح از ارتباط پُر پیچ و ζωردر تجارت جهانی میان کشورهاست. نظام های جریان عناصر مهم اقتصاد در هر تعامل بین المللی، که شامل آزاد بودن تجارت و سرمایه می شود، یکنواخت است. اتفاقاً کشورهایی که قصد انجام معاملات بازرگانی را دارند، ضروری است که وارد کردن محصولات خود را با شرایط و قوانین چرخه جهانی راحت نمایند.

هم اکنون که بازار جهانی در حال تحول است، درست است که اکنون همه کالاها به همان لحظه اجاره سرخ بندی شده اند؛ با تحولی که خیلی کلی و پرشتاب پیش میرود، اگر نظامی را به وجود بیاوریم که طرفدار رفتار وکیل و کارمزد مادی برای مبتدی ترین ها باشد، در دراز مدت به عملکرد اطمینان درست می دهد. تنها نیستیم در تجارت بین المللی که خطرات زیادی دارد در رقابت با همه کشورهای در حال پیشرفت آنها به جهتی حرکتی یک پارچه و یک مجلس باعث برقراری انسجام می شود و امیدواری، ایجاد دلایل تدارک برای دلایلی به تعالی می آید.

توسط nastoor.ir