**نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران: حضور آثار تحسینشده رهبر انقلاب**
در سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، انتشارات انقلاب اسلامی با ۲ اثر تحسینشده از حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی، در حال نمایش هستند. این مقصد، وμέیش از مناسبتهای فرهنگی و فکری است که باید برای توسعهٔ کشور و زبان به آن ارزش قائل شد.
یکی از این آثار، کتاب «جاودانه ی تاریخ» است که توسط حجتالاسلام والمسلمین محمدیان گردآوری و تنظیم شده و مروری بر شخصيت و زندگی امیرالمؤمنین علی (ع) است. این کتاب در دو بخش و ده فصل، شامل بیانات رهبر معظّم انقلاب پیرامون زندگی و زمانه امیرالمؤمنین علی (ع) است. یکی از چاپهای پیشین این کتاب، به رؤیت رهبر معظّم انقلاب رسیده و تنظیم و تدوین کتاب، مورد توجّه و تشویق معظّملّه قرار گرفته بود. اکنون چاپ هشتم این کتاب پس از ویرایش و بهروزرسانی و با طرح جلد و صفحهآرایی جدید، برای نخستینبار همراه با تصویر دستخط حضرت آیتالله خامنهای در اختیار مخاطبین قرار گرفته است.
واحد دیگری از این آثار، رمان «خاکسپاری دوّم بانوی مرگ» اثر نیما اکبرخانی است که داستان نوجوانانی را kể میکند که روزگاری نه چندان دور در سرزمین خودشان مقابل دشمن غدّار، قد کشیدند و تا چهار دهه بعد نیز به پایداری ادامه دادند. این رمان در شکل پیادهی بزرگداشت مقاومت ملت ایران علیه دوران استعمار و خودکامگی است.
**اهمیت این آثار و نمایشگاه**
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران فرصتی برای افزایش آگاهی مخاطبین از مقولات فرهنگی، فکری و تاریخی کشور است. این مقصد در جهت بسط فرهنگ کتابخوانی و بینش در ایران مهم است. حضور آثار تحسینشده از رهبر انقلاب اسلامی، به شیوههای گوناگون، اهمیت ویژهای به خلاقیت، پایبندی و اعتقاد نشان میدهد. این نکته بر لزوم حمایت از ناشران و نشر آثار سرشار از ارزشهای ملی تاکید میکند.
**راهحلهای بالقوه**
جلوگیری از نایاب شدن آثار و نصیحتهای انقلابی با ساماندهی و پیشگیری از تهاجم فرهنگی، مهمترین کاری است که دولتها و نهادهای مربوطه باید از آن در جهت保護 حاکمیت و اعتدال ملی خود کنند.
**پاسخ به سؤالهای فردای کشور**
ابزاری که در کنونیترین قالب کتاب و فرهنگ انقلابی در اختیار ایثارگران قرار میگیرد، حتماً حقایقی قدرتمند از روزهای آینده در پیشروترین سخنان ایشان بهطور دایم به مخاطبین عرضه خواهد شد.
**پاسخ به سؤالهای مخاطبین**
سوال مخاطبین در مورد آثار تحسینشده رهبر انقلاب:
– خالق این آثار خیر و مردود چیست؟
– این آثار با چه روشی دستهبندی میشوند؟
– مزیت هر یک از این آثار چگونه است؟
– هر یک از این آثار چه قسمتهایی از ایران را به یک سوئن کردن ساده برمیگرداند؟
– اوایل کتابها تمام یا بخشی از کتاب به عنوان تجربگی خود یکجایانه کردن پیش میآید؟
– یک اثر عاشقانه فقط عشق غیر باشم؟
– در اخبار عموم مردم به ثبات پسندکویی اخبار غالب توجه توجه میریزند؟
– آیا برای حل مسا لی روزانه چه روشی در دسترس است؟