با برسی گزارش اقتصادی آنلاین، معلوم شد که شرکت ایران خودرو در توضیح شرایط فروش فوق العاده خودرو فاو بستیون NAT، اعلام کرده است که این خودرو از روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۱۶ در فروش فوق العاده قرار دارد و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت. فاو بستیون NAT به عنوان یکی از خودرو های برقی خوش قیمت ایران است که ایران خودرو با همکاری کارخانه فاو به بازار داخلی وارد کرده است.

در این گزارش، قیمت کارخانه و بازار آزاد بستیون NAT در اردیبهشت ۱۴۰۴ بررسی شده است. بر اساس این گزارش، قیمت کارخانه فاو بستیون NAT حدود ۱ میلیارد و ۲۱۲ میلیون تومان است. اما این خودرو در بازار آزاد ۷۳ میلیون گران تر به قیمت ۱ میلیارد و ۲۸۵ میلیون تومان معامله می‌شود. بدین ترتیب، معامله فاو بستیون نات حدود ۷۳ میلیون سود به خریدار می‌رساند.

اما چرا این قیمت شکاف تForResource اختلاف تعجبی ندارد؟ در ظاهرا، این اطمینان نسبت به مشخصات فنی خودرو، سودش برای خریدار را بدون توضیح قابل توجیه می‌کند. به طور مثال، بستیون نات نیروی خود را از یک پیشرانه تمام الکتریکی دریافت می‌کند. این پیشرانه توانایی تولید ۱۶۳ اسب بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن.متر گشتاور را دارد. این ارقام در غیر حال، برای یک خودروی برقی برای انجام وظیفه در ناوگان حمل و نقل عمومی کافی به نظر می‌رسند.

ایران خودرو ظرفیت باتری بستیون نات را ۵۴.۴ کیلووات ساعت اعلام کرده است. با اتکا به این باتری، ون برقی ایران خودرو می‌تواند به اساس استاندارد NEDC، تا ۴۲۵ کیلومتر مسافت را پشت سر بگذارد. البته این رقم در شرایط معین آزمایشگاهی حاصل می‌شود و احتمال تحقق آن در رانندگی‌های روزمره کم است.

تردیدها و پرسش‌های فراوانی در ذهن میزبان بقیوطارف کرد. این سوال است که چه چیزی به راننده می‌گوید که این شارژ‌های سریع و بدون خیال-sassoماری از باتری این خودرو برای شب وروزی با شرایط این‌وطراف بهبود داشته باشد؟ با این احتمال که بستیون نات می‌تواند حدود ۴۲۵ کیلومتر مسافت را طی کند، آیا در اسناد آن مدعا است که شهر ما ها استیلیکى تواند کمک قابل توقیتی بسیاری را بر این خودرو پدیدآورد؟ آیا به این معنی که یک نکته نگران کننده در واقعیت دیگر تراشی شده باشد؟ یا آیا این زیر مدعا های اقتصادی و بازاری که در رقابت با برندهای دیگر منجر به جایگزینی مودت شده خود فردا دیگر از محرک تبدیل خواهند شد.

توسط nastoor.ir