شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به تازگی اعلام کرده است که برخی از تصمیمات اقتصادی که به نام این شورا یاد میشود، هیچ ارتباطی با این شورا ندارد. این اطلاعیه را روابط عمومی دبیرخانه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا منتشر کرده است.
شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا چه مهمی دارد؟
شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا یک نهاد مهم در کشور است که در هماهنگی اقتصادی و مدیریت رو به رشد کشور نقشی حیاتی دارد. این شورا با همتای خود، دولت، بر اساس قانون اساسی تعهدات اقتصادی و اجتماعی ملت را بررسی و پیشنهاد میکند.
نظر به اینکه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا یک نهاد جمعی است، تمام تلاشهایی که برای ارتقای اقتصادی و رفاه اعضای این شورا در نظر گرفته شده است، نشانهای از قدرت و ارتباط بالایی است که بین سران قوا و اعضای شورا وجود دارد. بنابراین، تا حدی مشخص میشود که این شورا چه روشی را به عنوان راهنما و هماهنگکننده، در سطح کشور و دنیا به کار میگیرد.
کدام مؤلفههای اقتصادی شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا از روندهای تغییر در اقتصاد ملی حمایت میکنند؟
شکاف اقتصادی بین سران قوا و مردم نگرانکننده است و باید اقدام لازم برای جبران این شکاف، توسط آنها صورت گیرد. این شورا شاید با یک سیاست اقتصادی برای کمک به cảiBUTTONDOWN روندهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را ارتقا دهد. برای مثال، اگرندر انتخاب این شورا یک گزینه جدید بر اساس بصیرت و راهبردهای آماری اقتصادی است که در طول سالهای گذشته به دست آمده است، سپس ممکن است این شورا بپذیرد که مشکلات اقتصادی کشور را به سه دسته خسارات اقتصادی، بدهی و تورم تقسیم کند.
تکنرخی شدن ارز، یکی از روشهای کاهش مساعدیتهای خارجی به کشور است. با این روش از میزان وزنی مقداری کالا در ارز کشور در دو سیر واردات و صادرات کشور جدا میشود. این موضوع از نظر یک یا چند کشور در بازارهای مالی، نشانهای از تعلل و دقت در قضاوت برای کمک در یک بازه زمانی در ظاهر میشود.
در الآخر، ممکن است تکنرخی شدن ارز، تغییری اساسی در اقتصاد ملی باعث میشود. حالا که برخی از تصمیمات اقتصادی اعم از مواردی مانند تکنرخی شدن ارز و قیمتگذاری سیبزمینی، ارتباطی با شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا ندارد، این چالشی مهم را مراعات کرده و راهحلهای اصولی برای افزایش شکاف اقتصادی بین سران قوا و مردم باید به حداقل برسد.