جلسه یکصد و چهاردهم شورای هنر، با حضور وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مدیرعامل مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی و اعضای شورای هنر، در این روز برگزار شد. در این جلسه، پیشنویس سند مکتب هنر رضوی توسط مدیران مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی عرضه شد. این پیشنویس که در جلسات قبلی در سال ۱۴۰۳ بررسی و ویرایش شده بود، مجدداً در این جلسه مورد بحث و بررسی اعضای شورای هنر قرار گرفت.
عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جمعبندی مباحث به بیان Importance این سند پرداخت. او تصریح کرد که میراث هنری رضوی یکی از میراث معنوی ناملموس ایران است که باید دائماً توجه داشته باشیم. این میراث میتواند ایرانیت و اسلامیت ما را به هم پیوند دهد و اقشار مختلف اجتماعی را به هم متصل کند.
صالحی همچنین هنر رضوی را حوزه ارادت جمعی معرفی کرد و اعلام کرد که باید سند مکتب هنر رضوی را به این سمت ببریم تا هم از این حوزه محافظت شود و هم از آن حداکثری استفاده شود. وی با اشاره به ضرورت سند نویسی در کشور، تصریح کرد که از این پس باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم و در صورت نیاز، سندی را تدوین و مصوب کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اعلام کرد که در مورد کلمه مکتب فعلاً تعصبی نباشد، زیرا موضوع به اندازه کافی در مورد آن تعیّن نکرده است. اما ممکن است در ادامه و به مرور این مکتب به شکل تعیّنی ایجاد شود. صالحی همچنین در مورد ساختار جدید برای هنر رضوی گفت که بهتر است به جای ایجاد ساختار جدید، از ساختارهای موجود بهره ببریم و آنها را تقویت کنیم.
در این جلسه همچنین محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، گزارشی از وضعیت آموزش هنر در این دانشگاه ارائه کرد و همچنین الگوی پیشنهادی خود را در مورد آموزش هنر بازگاند. قرار شد این موضوع در جلسه بعدی شورا مورد بررسی قرار گیرد.
هدف اصلی این جلسه، جمعی از اعضای شورای هنر و همکاری موسسه آفرینشهای هنری رضوی برای بررسی، نهایی سازی و مصوب کردن سند هنر رضوی بود.