رهبران روحانی ایران خطبه‌های عظیمی را در فضایی پر از عظمت و فرهیختگی برگزار می‌کنند و هدایت کشور را به مردم اعطا می‌کنند. این رویکرد سبب شده است تا اختیارات سراسری را به‌واسطه انتخاب غیرمستقیم رهبری از دست ندهند. این استدلال مردم، مسلمانان و خبرگان بر استوار می‌کند که جمهوریت ایده ای نو در اسلام است و نگاهی نو به جمهوری دارد.

این سال‌هاست که انسان‌ها برای بقا و پایداری به وجود آفرینی اجتماعات حکومتی برپا کرده‌اند. یکی از این آن‌ها، دولت اسلامی یا مشروعیت نیز به مثابه ولی‌فقیه و نماینده خدا در روی زمین شناخته می‌شود. به همين باز نگاهی نو در مورد مذهب سیاسی نیز ایجاد شده است و با روی آوردن به یک مذهب سیاسی شناخته شده می‌توان تغییر نگرش‌ها را مشاهده کرد.

امروزه، بسیاری از جمهوری‌ها به ایده Republic بدون ایده God دارا هستند. ایده جمهوریت که شامل انتخابات و حضور مجالس کشور در نظام سیاسی و اخذ قوای اجرایی است یک ایده میانجی و دیپلماتیک در استراتژی کشورهاست. چنین جمهوری‌هایی قبل از هیچ انقلابی‌ای که از طریق قانون اساسی به رهبری انسان در فضایی پر از اصول دست‌یافته‌ایم در کشورهای مختلف نیاز بدان داشتند. سال‌هاست که مردم ایران زندگی شخصی خود را برای تغییر شرایط سیاسی و دست یافتن به قدرت متحمل شده‌اند. شعبه‌های انقلاب ایران و کشورهای دیگر، یورش به سوی حکومت های مورد علاقه نشان داده‌اند. در این دوی رحمانی شورشها یارای تغییر کردن شرایط از طریق یک حامی بسان آنهاست.

پس از تغییر هویت مردم ایران، بسیاری از مردها و زنان در سراسر جهان برای فاصله گرفتن از قدرت هراسی را کنار زده‌اند. به تبع کنندگان انقلاب چگونه بر سر رابطه میان یک الهی و رهبر اجازه مواجهه پیدا کردند و به غیر همین، زمینه برای مردان مسلمان در حول شکوفایی تریبون‌های فردا را بسان یک نوع مداخله ساده به وجود آورد.

توسط nastoor.ir