اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار

در روز ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴، اتحادیه اروپا خبر داد که برنامه ای برای ایفای نقش میانجی در هیچ گونه توافق صلح برای جنگ در اوکراین ندارد و به عزم خود برای ادامه ارائه حمایت نظامی به دولت این کشور تاکید کرد.

سخنگوی اتحادیه اروپا، انور النونی، اعلام کرد که بروکسل هیچ قصدی برای پر کردن خلاء در میانجی‌گری در صورت عقب‌نشینی آمریکا از این نقش ندارد. وی گفت: ما نمی‌خواهیم اکنون گمانه‌زنی کنیم، اما اولویت ما همچنان حمایت از اوکراین برای تقویت موضع آن است. ما به ارائه کمک‌های نظامی ادامه می‌دهیم، زیرا کشور‌های اتحادیه اروپا متعهد به ارائه ۲۳ میلیارد یورو در سال جاری شده‌اند و ما دو سوم از برنامه تامین مهمات تعیین شده برای سال ۲۰۲۴ را تکمیل کرده‌ایم.

اظهارات النونی در پاسخ به سوالاتی درباره آمادگی اتحادیه اروپا یا اعضای آن برای ریاست تلاش‌های میانجی‌گری، به ویژه در سایه افزایش صحبت‌ها درباره احتمال خروج واشنگتن از این نقش، مطرح شد.

بااین‌حال، روسیه معتقد است که سرازیر شدن سلاح‌های غربی به اوکراین، هرگونه فرصت برای توافق صلح را پیچیده می‌کند و سطح دخالت مستقیم کشور‌های ناتو در این درگیری را افزایش می‌دهد. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، این پدیده را بازی با آتش توصیف کرده است.

لاوروف تاکید کرد که هرگونه محموله سلاح که به اوکراین ارسال شود، اهداف مشروع نیرو‌های روسیه خواهد بود. او افزود که آمریکا و ناتو نه تنها تامین کننده سلاح هستند، بلکه از طریق آموزش نیرو‌های اوکراینی در کشور‌هایی مانند انگلیس، آلمان و ایتالیا، شرکای بالفعل در جنگ هستند.

همچنین، کرملین هشدار داد که ادامه ارسال سلاح به اوکراین تنها منجر به تشدید بحران خواهد شد و این رویکرد هرگونه امکان راه حل‌های دیپلماتیک را تضعیف کرده و باعث افزایش تنش می‌شود.

این چالش حل‌ناپذیر را می‌توانیم تا چه حد از طریق میانجی‌گری‌های دیپلماتیک و گسترش همکاری‌ها با کشورهای همسایه سوق به شرایط صلح‌تر و آرام‌تر ببریم؟

توسط nastoor.ir