در کشور ما که برخورداری از امکانات ارتباطی تفاوتی نمیکند، ارتقای فرهنگ رانندگی از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از راههای مهم این فرهنگسازی افزایش مسئولیتپذیری اجتماعی رانندگان میباشد. یکی از عوامل مؤثر در نیل به این هدف، دقیقتر رعایت قوانین رانندگی است. با این رویکرد، در این مقاله به همکاری پلیس راهور و ستاد مدیریت سوخت کشور با بیمه مرکزی ایران اشاره میشود. از اول خرداد ماه 1404، طرح ابطال کارت سوخت وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث در حال اجراست. این طرح، از سوی پلیس راهور با هدف افزایش ایمنی جادهای و حمایت از حقوق زیاندیدگان حوادث رانندگی طراحی شده است. پلیس راهور از ابتدای خرداد ماه، کارت سوخت خودروها و موتورسیکلتهای فاقد بیمه معتبر را ابطال خواهد کرد.
در کنار این طرح، بیمه مرکزی ایران هم اقداماتی را در نظر گرفته است. با نزدیک شدن به اجرای طرح جدید پلیس راهور، هر ساله نجات بسیاری از تصادفات رانندگی صورت میگیرد. با این رویکرد در تلاشیم، چند مقاله پیش از این پیرامون موضوع تصادفات رانندگی عنوان طرحهای تسریع در تشکیل کمیسیونهای معطل عنوان طرح اقساط سالانه حق بیمه ناوگان عمومی رانندههای دارای سرویس در حال انجام. موضوع «تشویق مالکان به رعایت قانون» یکی از موضوعاتی است که ملاحظه میکنید و با استناد به نظامهای اجرایی پیشین، حمل و نقل عمومی، موضوع خاصی است که از سالهای گذشته از سوی مسؤولان و بالاترین مقامهای ملی مورد توجه قرار گرفته است.
همچنین در مقاله ای دیگر به نظرسنجیهای انجام شده مبنی بر بینظمیای که در سفت و سختگیری برای خریدن بلیت خودروی مسافر را موضوع قرار دادهایم و اظهار کردهایم که مقامات و رانندگان نیز از این سفتگیری پرهیز کنند. بیتردید برای امر به معروف برقراری امنیت در حمل و نقل و همچنین تشکیل کمیسیون اضطراری در زمان توقف وسایل نقلیه در جاده، تلاش کردیم تا ایام عید باستانی مردم را خالی از هر گونه مشکل نگه داریم.
یکی دیگر از مواردی که لازم است توجه آن هم خاص و بیواسطه توجه ندارد مقولهی «فلایهار» بوده که به علل مختلف باعث خسارت بخشی به آنها شدهاند. بنابراین اینبار در برگردانی این مقالة و موضوع آن دقت داشتهاید و با ارجاع به قانون پول تریا، این اصطلاح را گویند؛ جمله پیشین مربوط به واحد افزایش دارایی طرف قرارداد و مقوله سطحی دارد و تأکید روی این زبانپردازی به وسیله شرکا و مؤسسات راننده (اندیشمند) ارتباط دارد.
روند ساز این طرحها ارتقای فرهنگ رانندگی، کاهش تخلفات جادهای، افزایش ایمنی جامعه و کاهش مشکلات ناشی از تصادفات میباشد. باقی ثلث مطالب مشتمل بر موارد شرح داده شده، اساساً فاقد مبنایی است که بتوانید برای نادانان، مفهوم ان را برساند. مثال دعوت محافل صنفی رانندگان و سنجش پاسخگویی مبلّغان در نیروهواندوه مبنی بر مجازات باید محصر به فقط «تعویض بزرگتنادی راننده» باشد. جرم مشهود این که محدودیت در حریم مالکیتی راننده موقت باشد.
تشویق و ترویج فرهنگ صحیح رانندگی و کاهش آسیبهای جسمی و مالی ناشی از تصادفات، دستورالعمل پلیس راهور در کنار طرح بخشش جرایم دیرکرد بیمه شخص ث바일رتبط دارد. هدف از این طرح، تحقق ایمنی بیشتر و افزایش مسئولیتپذیری اجتماعی رانندگان است. پلیس راهور و بیمه مرکزی در اجرای این طرحها، همکاری نزدیکی دارند. به این ترتیب، مشتریان پلیس راهور میتوانند با مراجعه به سامانه بیمه مرکزی، نسبت به تمدید یا خرید بیمهنامه اقدام کنند.
اجرا درستی از این طرح، منجر به افزایش خودروهای بیمهشده، کاهش مشکلات تصادفات جادهای و بهبود فرهنگ رانندگی خواهد شد. با شناخت موانع موجود، استقرار مناسب طرح، شفافیت بیشتر در برنامهریزی، سنجش رضایت مشتریان و اجتماعی سازی مزایا مرتبط با طرح، میتوان از اصلاحات لازم جهت تامین ارزشگذاری مصرفکنندگان استفاده کرد.
برچسبها:پلیس راهور، طرح ابطال کارت سوخت، بیمه شخص ثالث، ایمنی جادهای، حمایت از حقوق زیاندیدگان