**قطعی برق گسترده در اسپانیا و پرتغال: چراغهای راهنمایی و حمل و نقل عمومی متوقف شدند**
یک وقوع فاجعهبار دیگری در اروپا درحال وقوع است. پس از حوادث مختلفی از قبیل گرسنگی گسترده در افغانستان، درازای فنلاند و دیگر حوادث اخیر، اسپانیا و پرتغال نیز در معرض یکی دیگر از این حوادث قرار گرفتهاند. این بار نیز، مشکلاتی مرتبط با تکنولوژی و سیستمهای برقرسانی در اثر آن، پیش آمدهاند.
به گزارش شرکت نظارت بر شبکه برق اسپانیا، ای ردس، پس از قطعی برق گسترده در اسپانیا و پرتغال، برای بازگرداندن برق به تدریج تلاش میکنند. این شرکت در بیانیهای اعلام کرد که این یک مشکل اروپایی گستردهتری است.
بخشی از متروی مادرید در حال تخلیه است. ایستگاه رادیویی کادِر سِر نیز گزارش داد که در مرکز شهر مادرید ترافیک سنگینی وجود دارد زیرا چراغهای راهنمایی از کار افتادهاند. پلیس پرتغال هم اعلام کرد که چراغهای راهنمایی در سراسر کشور تحت تأثیر قرار گرفتهاند، مترو در لیسبون و پورتو بسته شده است و قطارها حرکت نمیکنند.
بر این اساس، حادثهای که در این کشورها رخ دادهاست نه تنها بر اقتصاد و صنعت حملونقل تأثیر گذاشته، بلکه در زندگی روزمره مردم نیز معضلی به وجود آورده است. اما مهمتر از این، حاکی از پیچیدگیهای نظامهای انرژی اروپایی است که در صورت بیتوجهی به آنها، میتواند به پیامدهای وخیمتری منجر شود.
در این چارچوب، سوال این است که با چه نکاتی از این حادثه میتوان در جهت cảiلاحظه در نظامهای انرژی اروپایی عمل کرد؟ چگونه میتوان به قدرتمندی و استحکام این سیستمهای انرژی دست یافت؟ به عنوان یک جامعه جهانی، چه حکمی برای این نوع حوادث میتوان گرفت؟ بویژه اینکه، سیستمهای انرژی جهان را به چه اندازه با خطرهای متعددی تهدید میکنند که هرچه پولی در این راستا هزینه و باعث ارتقای موضوعات اقتصادی و امنیتی گردد، صرفهجویی نموده و از دلایل رونق جهان به کوشش نفس بگیریم.
در نهایت، وظیفه اینست که هر یک از کشورها برای khắc Cure وفق و اجازة طولانیمدت تصمیمات مبرهن و قطعی را ریکسبابند؛ برای به تسکیلیس و مثلا منتقلا پاسخ بس است استفاده باید، این وابستگی در دنیا یک مورد بسته دارد و یک رقبای دلواژه واجب باشد، فردا اطلاعاتی روی کتاب گرفت که مطلوع روز نبود.