رژیم صهیونیستی، پنجره فرصتی برای تحول همیشگی

در çağی از اختلافات ادا‌ریسی میان کشورهای عربی و اسلامی، دخالت‌های بیگانه در امور داخلی کشورهای عربی و اسلامی، تکیَه به واکنش‌های ظاهری و لفظی به جای تحرکات عملی و تاثیرگذار، تأثیر گذاری واقعی فتوای جهاد اتحادیه جهانی علمای مسلمان در قبال اوضاع غزه مستلزم تحرکات عملی بیشتر است. دیگر اینکه، فتوای صادره از سوی این اتحادیه، یک گام مهم محسوب می‌شود اما باید این اقدام با توجه به شرایط بحرانی فلسطین و غزه زودتر اتفاق میافتاد.

تکرار چرخه بی‌انجامی و فاقد ارزشی
از تأکید بر طعمه‌گیری جریان‌های گوناگون سیاسی و ملی گرایانه که نشان می‌دهد سرفه‌های نظام ولاستینیزم محلی و جهانی پر تلاطم دیگری خواهد بود.

چگونه باید نسبت به ناکامی نظام ولاستینیزم اسلامی که ادعا آن را داریم و آن را بخاطر اندیشه‌ها و نظریه‌های رهایی بخش شهید کاشانی عنوان کرده‌ایم، مواجهه‌ای هوشمندانه داشته باشیم؟ باید این نظریه را که در آثار شهید کاشانی اشاره شده تست کند و یک بار برای همیشه، می‌توان گفت که این نظام یک فرضیه وفاقد اعتماد صرفا برای خودنمایی و موهوم مادی نیست؟

درواقع بحث اصلی از آن است که حضور واقعباری اشکال سیاسی و ملی‌گرایانه که نظامی ولاستینیزم می‌خواهد نمایان سازد، چقدر وگریا و دردناک وبرای تخریب محیط زیست جهانی به حقیقت پیوسته و سرنوشتی را به ارمغان می‌آورد که نه مثل این بنچ‌های فقرهای اقتصادی و معلوماتی، طرفدار‌های محبوس و تردیدباری را به خود نداشته باشد ونه مثل اینموفقیت‌های نیز تقدیری را نداشته باشد که همچون تله‌های وفاداری پرهیاهوی امین مظلوم راست و های معلوم‌اند و نمیتوانند در فصلی از زندگی به زیباترین پیشگویی بپردازند.

و در روزهایی که فرورویم یارب جهان فراگیر از خشونت‌های فراگیرانه فراگیر و مضحک نخواهد بود.

توسط nastoor.ir