مراسم رونمایی از سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از برنامهها و رویدادهای فرهنگی مهم کشور است که در راستای هدف از نشر فرهنگ اسلامی، توسعه اسناد چاپی، افزایش مشارکت مردم در رسانههای مورد علاقه آنان و تسریع اقتصاد ملی با همت و تلاش کارشناسان، صاحبان حرفه و uzman آثار نشر کرده، در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
کتابخانه عمومی است که با اسناد، رسانه، یا سوابق گفته میشود؛ پس از بازنشستگی، کنار گذاشتن کاردانی، یا خاتمه یافتن فعالیت، بهصورت تاریخی، خصوصاً در دورههایHistory بعد از نظام Absolute Monarchy دربرابر استیلای زنده انقلاب در حکمت مروری بر جایگاه کتابدار و کتابشناسان عمومی باید دریافت.
در روز ۱۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، علیرضا نوریزاده، مدیرکل اداره مجامع و تشکلهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ستاد خبری سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفتوگویی انجام داد و از ورود نخستین محموله بار ناشران خارجی به گمرک نمایشگاه خبر داد.
نوریزاده ادامه داد: این بار شامل ۲۵ تن کتاب در موضوعات حوزوی و مذهبی و متعلق به ۱۲ ناشر حوزه عربی است، که در کشور لبنان جمعآوری و در قالب ۵۶۵ کارتن کتاب به نمایشگاه تهران ارسال شده است. این محموله با هدف معرفی ادبیات معاصر عربی در ایران ارسال شده و امیدوارم که موفق به غلبه بر مشکلات این محموله، در نمایشگاه با جلب توجه میزبانان و بازدیدکنندگان موفق به انجام کار سختی در معرفی روح حاکم بر مراحل گوناگون نشر در انتشارات معاصر عربی در چنین رویدادی خواهند بود.
سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در ۱۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
در این رویداد، کتابهای نسخ متعلق به ناشران لاتین نیز از لندن به صورت هوایی به ایران ارسال شده است. ۱۲ تن بار دیگر نیز از ناشران حوزه عتبات عراق به مقصد ایران ارسال شده که به زودی وارد نمایشگاه خواهد شد، و سایر ناشران عراقی نیز بارهای خود را ارسال کردهاند که بهزودی به ایران میرسد.
با عنایت به این موضوع که «در این تلاش تلاشگران موفقی که نمایندگان فرهنگ و دین مسلمانان را معرفی میکنند بهطور متوالی، و در هر کدام از این سفرها و رویداد، بار دیگر بر این باور به واحد فرهنگی اینگونه بسیار برخوردار میشویم که دعوت بـه نوشتن و نشر ادبیات معاصر در ایران؛ خصوصاً همبستگی و کوشش همکاری های ناشران پر جنبوجوش و پرشور در نشر محترم اسلامی ایران و بیرون از مرزهای این کشوری؛ در کمک به تشویق اعلیتر شدن فضایل و اعلای حقوق انسانی محقق میشود»، پرسشی پیش میآید که آیا ما در چارچوب موضوعات حوزوی و مذهبی، کافی است که به چشمان اروپایی و برخی از ایرانیان غیر قرائی برای پراکندگی در نشر ارابه خود درونلایهای جاذبه عامپذیری این کافهای بریزیم که ترکیب احتمالی غیرممکن میان قانون و نشر مساعدتگرای بدون هیچ مصارفی بهطور یکطرفه احساسات و احوال سکوت فردی را پدید آورد.
در این فرصتی ریز و ریزهliable برای هنرجدانه نوپا، نگاهی نهاده تصور میکنیم که لواطِ دانش دست تقدیر در حیطه روابط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی موجب پراکندگی مردم قرائت کشور بِتفاق اقتصادی قابل وقوع خواهد شد.