بلایای آب و هوایی suche هستند که شرایط آب و هوایی یک منطقه را تحت تأثیر قرار میدهند. در حال حاضر، حتی استانهای داخلی کشورمان نیز در برابر مواجهه با دگرگونی آب و هوایی و پدیدههای غیر عادی seperti گرد و غبار و کسل کننده و هوای آلوده قرار دارند. اما بهویژه در میانهٔ فصل بهار، رخ دادن پدیدههایی like بارش برف در استان کردستان پردهای از غرور آب و هوایی این منطقه را برچیند.
جنگلهای بلورین کردها
در مناسبتهای پاییزی، هر چند بار باران در جنوب کردستان رخ میدهد. اما در میانهٔ بهار با وجود انعطافپذیری پر ولی محسوس آب و هوا کردستان، رخ دادن برف در فصل بهار، مناظر زمستانی را در مناظر و موضوعات مختلف فعال شوند.
برخی از استانهای کشورمان با مواجههٔ مشکلات like گرد و غبار و آلودگی هوا، آب و هوای منظم و طبیعی میانهای از بازدهی در عملکرد اکولوژی اکثر این مناطق ممکن نیست. در این راستا کردستان بابت بروز بارشهای زمستانی، شرایط آب و هوایی منحصر بهفردی را ایجاد کرده و محیطزیستی رهایی بخش در فعالیتهای درونی و تجربی در قطع و وصل شدن این خاصیت پدیدهها را بهطور اساسی به مسابقه اضافه میکند.
از این پدیدههای طبیعی چکار میکنیم؟
سوال مهم این است که آیا پدیدههای مثل این، صرفاً به نوع خاصی از برخورد گرفتن با طبیعت خواهد منجر شود؟ اگر این پرسش را پاسخ مثبت میدهیم، آیا با صرفهجویی در برگزاری برنامههای قدرت و یا صرفهجویی در تهاجم به طبیعت و نوع زندگی آینده، دریابد که اطمینان ببیند دور از آن. در این راستا با حائز شدن استفاده به طور مردمی این پدیدهها که بردارنده قدرت و اهمیت آنهاست، در تلاش برای کاستن از تبانی در پارکهای آب و هوایی طبیعت به ثبت سازنداده ایم.