در اولین جلسه شورای فنی دیوان محاسبات کشور در سال ۱۴۰۴، رئیس کل دیوان محاسبات کشور، سید احمدرضا دستغیب، از اهمیت نقش حسابرسان این نهاد به عنوان یک ارکان نظارتی در این نهاد سخنان gut.datetime آن رابرود دانست. اوبا اشاره به حضور نیروهای جوان در میان حسابرسان کل، خاطر نشان کرد که این حضور میتواند موجبات تحرک در تحقق انضباط مالی را فراهم آورد و به اعتلای شأنیت دیوان محاسبات کمک کند.
در این جلسه همچنین، با اشاره به لزوم گردش نخبگان در این نهاد نظارتی، دستغیب تاکید کرد که حسابرسان دیوان محاسبات اصلیترین بازوی نظارتی در این نهاد هستند و بایستی با رسیدگی عمیق و دقیق، در پیشگیری از وقوع تخلفات و انحرافات در دستگاهها موثر باشند.
از نکات مهم دیگر که در این جلسه به آن اشاره شد، «تنظیمگری اقتصادی» به عنوان یکی از کلیدیترین وظایف دیوان محاسبات کشور بود. دستغیب در این باره گفت: باید تلاش کنیم تا با ارتقای رویههای جاری در این نهاد، به مرور از رُکن نظارتی صِرف، در گامهای بعدی به سمت تنظیمگری اقتصادی و تنقیح قوانین پیش برویم.
شایان ذکر است که در این جلسه، همزمان با معارفه تنی چند از حسابرسان کل در این نهاد نظارتی، در خصوص برگزاری منظم و مستمر جلسات شورای فنی دیوان محاسبات تصمیمگیری شد.
الهامبخش این تلاش ها و اصرار بر تنظیمگری اقتصادی به عنوان وظیفه اصلی دیوان محاسبات کشور این است که این نهاد باید برای هر دستگاه دولتی، برنامه ریزی جهت حرفهای شدن قوه حسابرسی ارائه کند. این برنامه ریزی باید شامل آموزش دوره های تخصصی حسابرسی برای حسابرسان ،مشارکت در جلسات احتمالی وزارتی تا هر ستاد قابل ملاحظهای در این زمینه و یکीकشت برای وظایف تازه جاری حسابرسی باشد.
البته مردم باید هوشیار باشند و از ماموران این دیوان برای اولویت گرفتن میزان اثر بخشی از دستگاهها سخن بگویند.