در ایران، اکثر افراد در تابستان از کولر گازی یا پنکه برای خنک شدن استفاده میکنند. با این حال، این دستگاهها علاوه بر خنک شدن، برخی اثرات ناخوشایندی بر سلامتی انسان دارند. به عنوان مثال، پنکهها هوا را به راحتی مخلوط میکنند و بخشهای مناسبی از هوا را محفوظ نگه میدارند. در حالی که کولر گازی به نسبت پنکهها خنکتری ایجاد میکند، اما از دوبارهسازی گرما برای گرمکردن هوا بازخورد میگیرد. در پی اثرات نامطلوب این محصولات بر سلامتی،many پیشگامان طب ایرانی نظریات متفاوتی را در باره این فناوریهای نوین در مورد تنفس طبیعت و گرمای کنترل شده بیان کردهاند. دستاندرکاران خبرگزاری میزان در یک مورد برای شرح محیطی زندگی پر تنوع چگونگی خنکبودن سروشهای دیگر به روشهای طبیعتگرایانه مفید یا حتی خسارتهای بیدرنگ از کولرهای اسپری آب به ورود آنها در بیماریهای ناخوشایند اشاره کردهاند.
متخصص طب ایرانی، مریم احمدی، در این زمینه اظهار میکند: «بodies بدن افراد در سبکی خاصی عمل میکند و این ایده به طرز آشکاری با تعادل احساسات و چیزهایی که به هر فرد میرسد هم ابراز میشود.» مریم نسبت به برخلاف پنکهها که الهامبخش تشدید آسم یا آلرژی نیست، تاکید کرده است و معتقد است کهباد سخت میتواند برای بیماران تنفسی، کولرها مخلوط است: «در میانه تابستان، برای مبتلایان به ذاتالریه میتوان گفت که استفاده مداوم از کولر گازی شبهای طولانی خطر گرفتگی عضلانی و بیخوابی را تا ۴۰ درصد افزایش میدهد.»
مریم حسینی، متخصص بیماریهای تنفسی دیگر عضو انجمن علمی پزشکی ایرانی، درپروژههای پیشین این کمیتهای اظهار داشته: «کولرهای گازی با حذف رطوبت،خشکی مخاط بینی و گلو را تشدید میکنند که این مضرتربرای مبتلایان به آسم یا آلرژی است. değişiklik ناگهانی دمای محیط سیستم ایمنی را ضعیف میکند و منجر به افزایش احتمال سرماخوردگی میشود.»
در این پروژه برای مقابله با این مشکلات، چهار راهکاری توسط ستوننویس عنوان شده است:
نخست اینکه، بیایید هوای تازگی را به روش طبيعی تأمین کنیم.
قسمت دیگر که حائز اهمیت است، افراد هنگام استفاده از کولر، به طور کلی، باید فاصلهی دیدنیای بین کولر و خودشان داشته باشند. تمرکز باد به طرف افراد ممنوع است. البته که استفاده از همین همه ترتیبات مشکل معمولا هنگام کار زیاد در دفتر و یا شغل یک برنامه یا گردهمایی زیاد است و از طرفی دیگر، در قرارگاه های زندگی خصوصی آنها نیز، میتوان از وسایل به دست آمده برای کمک به طبيعت استفاده کرد.