آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار مدیر جامعة الزهراء و اعضای شورای معاونین، ابراز امیدواری نسبت به جامعة الزهراء کرد و گفت که امیدوار است بتوانند با تربیت نیروهای مناسب در فضای فعلی جامعه، موفق به تربیت نیروهای صالح شوند.

وی بر این باور است که ایجاد یک بخش و گروه تخصصی جهت تربیت استعدادهای برتر در میان طلاب خواهر می‌تواند یک قدم مهم در این مسیر باشد. وی خواستار شناسایی افراد و استعدادها در جامعة الزهراء و سرمایه گذاری روی آن‌ها شد. حتی اگر نیاز باشد به برنامه‌های درسی خارج از چارچوب نیاز باشد، باید روی آن‌ها سرمایه گذاری کرد و به آموزش هرچه بهتر آن‌ها پرداخت.

امام جمعه قم خواستار توجه به جهات علمی و اخلاقی بالقوه افراد در زمان گزینش شد. باید جامعیتی در افراد وجود داشته باشد تا برای آن‌ها امکانات لازم، اساتید خوب و فرصت‌های مطالعاتی و پژوهشی لازم را در نظر گرفت.

وی وجود مشکلات و موانع را یکی از عوامل پیشرفت دانست و اظهار داشت که مشکلات، اراده ما را قوی می‌کند و گاهی خود باعث پیشرفت می‌شود.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت که جامعه ما نیاز به حضور خواهران در صحنه انقلاب دارد. بهترین کسی که می‌تواند آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی را با زبان لیّن و منطق استوار بهبود ببخشند، خود بانوان هستند.

وی افزود که نمونه‌های کوچکی از برخوردهای خوب بانوان محجبه با دیگر بانوانی که با حجاب بیگانه‌اند، در فضاهای مترو و جاهای دیگر، بسیار شیرین جلوه می‌کند.

آیت الله حسینی بوشهری خواستار برگزاری تورهایی برای دانش آموزان و دانشگاهیان شد تا دین و آرمان‌های انقلاب اسلامی را برای آنان به صورت چهره به چهره تبیین کند. وی خاطرنشان کرد که نقش تبلیغ چهره به چهره بسیار مهم است. دشمنان جوانان ما را با همین روش یکی یکی جذب می‌کنند. در جلسات معمول که با توده مردم صحبت می‌کنیم، مخاطبان ما معمولا کسانی هستند که مثل ما فکر می‌کنند. هدف ما باید علاوه بر حفظ این افراد، جذب کسانی باشد که دین گریز یا حتی دین ستیز هستند.

وی ادامه داد که اساسا پیامبران الهی برای دعوت مردم به دین از جاذبه‌های گفتاری و رفتاری استفاده می‌کردند تا افرادی با دین فاصله فراوان داشتند در پرتو چنین برخوردی جذب ویژگی‌های دین شوند.

آیت الله حسینی بوشهری در این دیدار، مباحث مربوط به چهارمین همایش کتاب سال بانوان، همایش چهل سالگی جامعة الزهراء، برگزاری دوره‌های عالی فقه، اردوهای دانش آموزی، ایجاد شبکه تبلیغی بین المللی، طرح تربیت نسل منتظر، محدودیت‌های مالی و موانع قانونی را برشمرد.

بطور خلاصه، وجود بانوان محجبه در صحنه انقلاب، تربیت استعدادهای برتر در میان طلاب خواهر، برقراری توافقات بین‌المللی در مورد نهاد دانشگاه، جذب دامنه وسیع‌تر توانمندی‌های جوامع مختلف انسانی، و مهم‌تر از همه، تحقق آزادی به صورت غنی و در تداوم با ریشه‌های الهی آن از اهداف جامعة الزهراء است.

توسط nastoor.ir