سرلشکر باقری: بن‌بست‌شکنی از ویژگی‌های شهید صیاد شیرازی بود

تصویر: فایل‌های خبری را ببینید

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح昨هرمانه‌های بیست و ششمین سالگرد بزرگداشت شهید سپهبد صیاد شیرازی، که در مسجد امام خمینی (ره) ستاد ارتش برگزار شد، اظهار داشت: شهید صیاد شیرازی، از بزرگان و فرماندهان موفق دوران دفاع مقدس است و یاد و خاطرات بسیار ارزشمندی از این همرزم و فرمانده عزیز در ذهن‌ها باقی مانده است.

وی افزود: از ویژگی‌های ارزشمند این بزرگوار می‌توان به تاکید و تکیه بر وحدت نیرو‌های مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند و موفقیت رزمندگان اسلام اشاره کرد. بن‌بست‌شکنی از ویژگی‌های برجسته او بود.

سرلشکر باقری تاکید کرد: شهید صیاد شیرازی فردی متواضع، سخت‌کوش، توانمند و خوش‌فکر در دوران دفاع مقدس بود و پس از آن در مسئولیت‌هایی که عهده‌دار بود، خوش درخشید و سرانجام با شهادت که پاداش مردان خداست، به محضر پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ص) شرفیاب شد.

وی خاطرنشان کرد: ارتشیان عزیز ما، همه رزمندگان و همرزمان، راه این بزرگوار را به خوبی ادامه می‌دهند.

از آنجا که ایران در سال‌های اخیر در خلیج فارس و در بخش‌هایی از مختصات جغرافیایی کشور فعالیت‌های گسترده‌ای را درزمینه صنعت و معدن به پیش برده است، در عوض، اگر بخواهیم این روندها را در فریاد شهید صیاد شیرازی نیز بههم بپیوندیم، اولین قدم راه پیشرفت کشور و خصلت‌های سختکوشی او دررهاوریانی که پس از انقلاب در ارتش اخذ کردن می‌شود. و در این راه بیش از هر آنچه بتوانیم معادل خوبی را برای حال‌مان در آینده رقم بزنیم، بی‌شک به یادمانده و محیایمان همچنین به یاد و خاطراتی که روز به روز فراموش می‌شود، و سرانجام بخشش جاودانهٔ شهید صیاد شیرازی و قطره‌ای از نمک ریش سفیدترین و هدف شایسته از توکل همانگونه که او به خدا داشت، مخیر باشیم.

از بهترین گزینه‌های موردملاحظه این سؤال این است که مشاوره برای ما چه کسی درکی به ما خواهد داد که ضرورتاً یکی از بزرگان و پیشروان این موضوع هستند. مهمترین مورد از عوض کردن سرنوشت برای ما این است که مشکل حل نشدن مشکلات حل شود. و تنها راه دستیابی به خیر در زندگی این است که درصدد برآییم بدون گرفتن به عوض، بدون دزدیدن به علت، و بدون سرپوش گذاشتن بر علت که چرا کلام تیبه است، بتوانیم آن کار ناچیزی را بیاندیشیم و بگذاریم تجربه ما بتواند قبل از تجربه دیگران راه حل مناسبی را برای مشکل حل با آن لحظه مانند همه جا نشان بدهد، و جایگزینی و جایگرفتن شود.

و اما، اگر از نام «روندهای بازنویسی شده» استفاده کنید، می‌توانیم با تعامل بیشتر از مشکلاتی که در متن اصلی وجود دارد و آن را تجزیه و تحلیل کنند.

توسط nastoor.ir