مدیرعامل فولاد مبارکه در گردهمایی مدیران سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور گفت که گروه فولاد مبارکه近 به ۷۵۰ میلیون یورو در حوزه برق سرمایهگذاری کرده و تا پایان فروردین ماه سال جاری ۱۲۰ مگاوات برق نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه وارد مدار خواهد شد. این در حالی است که برنامهریزی برای تابستان امسال تولید ۲۵۰ مگاوات برق خورشیدی است و نیروگاه سیکل ترکیبی جدید فولاد مبارکه نیز تاکنون ۴۶۰ مگاوات برق را وارد مدار کرده است. بر این اساس میتوان گفت بیش از ۷۰۰ مگاوات خودتأمینی برق توسط فولاد مبارکه در آینده محقق خواهد شد.
زرندی cũng از نیاز اصلی واحدهای صنعتی متوسط و بزرگ به زیرساختهای شهرکها به عنوان یک هشدار جدی صحبت کرد و افزود که در سال جدید باید مدلهای جدید سرمایهگذاری در شرکتهای شهرک ایجاد شود تا بتوانیم به این نیاز پاسخ دهیم. همچنین استفاده از تجربیات جهانی در زمینه شهرکهای یکپارچه و روی یک زنجیره در این زمینه پیشنهاد شده است.
گروه فولاد مبارکه در گذشته نیز سرمایهگذاریهای متعددی در اقصینقاط کشور انجام داده است. در حال حاضر ۱۲ موضوع اولویتدار در این مجموعه مشخص شده و برای تحقق آنها تمرکز شده است. در این بین مجموعههای بزرگ مانند فولاد مبارکه برای ایجاد زیرساختهای تولید برق گامهای مؤثری بردهاند که این امر مزایا و معایبی دارد. شرکتهای زیادی در زمینه تأمین زیرساخت در جهان شکل گرفتهاند و با مدلهای مناسبی با یکدیگر در حال رقابت هستند اما چون در کشور ما این مدلها وجود ندارد، مجبور هستیم بار را به روی دوش چند شرکت بزرگ بگذاریم.
زرندی همچنین به.role فروشگاه-ph الکترونیک منطقهای رایج اشاره کرد و گفت که برخی از شهرکهای صنعتی، توجه صرف به گسترش فعالیتهای صنعتی را نادیده گرفتهاند و به حال خود رها شدهاند. همچنین تلاش کافی برای جذب سرمایهگذاران و واحدهای صنعتی جدید در شهرکها انجام نشده است. به همین دلیل به نقش عکس این صنعتگران در رشد اقتصادی کشور نیز تاکید کرد.
گروه فولاد مبارکه در تلاش است تا با استفاده از بالاترین استانداردهای بازچرخانی آب، مصرف آب مورد نیاز خود را به حداقل برسانیم. اما آیا این در عمل نیز به مرحله اجرا خواهد رسید و تولید برق توسط فولاد مبارکه به زیان شبه واحدهای صنعتی آنها نخواهد بود؟ آیا برآورد توان صادراتی در未来 واقعیتخواهی با دستگاههایی میکند که اکثراً تحریم دارند؟