گفت‌وگو با سخنگوی قوه قضاییه: ورود قوه قضاییه به پرونده چای دبش از همه‌روزه‌ها فراتر بود

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی روز جمعه (26 دی) درپی چیدمان نهایی پرونده برخی مدیران گروه چای دبش توسط دستگاه قضا بیان داشت که این پرونده به خوبی اطلاع رسانی شد و قوه قضاییه از آن سرافراز بیرون آمد.

در این باره محمد رضا رضایی کوچی به خبرگزاری میزان گفت: قوه قضاییه در پرونده چای دبش بدون هیچ نگاه سیاسی و ملاحظه‌ای ورود و احکام لازم را صادر کرده و این قابل تحسین است. در این پرونده هرکس به اندازه تخلف خود در پرونده چای دبش جریمه شده است، به این ترتیب درمی یابیم که هر کسی شرم و خجالت در سر دارد. ورود قوه قضاییه در این پرونده مثل هر پرونده‌ای بود، اما اینکه پرونده چای دبش رشد و پیشرفت شگفت‌انگیزی داشت بدین معنی است که کسی انتظار می داشت که قوه قضاییه درباره این پرونده به این سرعت عمل کند. تاکنون درباره چای دبش هیچ یک از کارشناسان دولت در دوره‌ پنجم و قبل از آن فکری جز نکوهش قوه قضاییه نکردند. در حالی که این قوه ادعا می کند که به جرم هر کس رسیدگی می‌کند، احکام و پدیده و مطابق با قانون نهایی خلاصه می شود.

رضایی کوچی افزود: به نظر من رئیس قوه قضاییه در پی محکومیت مدیران چای دبش الان باید دوباره وارد میدان شود. قوه قضاییه تمام مانده کار خود را انجام دهد تا کسی بی‌اعتماد نشود.

وی تأکید کرد: باید همه ما به جانب مثبت مطالعالص ارزش عملکرد و کار قوه قضاییه نرویم و آن را پیشه‌گرایی قوه قضاییه در کشور محسوب کنیم. هرکی در هر دولتی هم از عملکرد قوه قضاییه را حمایت کند و هم نقد کند. وجود هویت منفی قوه قضاییه یعنی نسبت‌دار بودن آن به بعضی‌ها خوب و بد است. اما اگر قوه قضاییه هیچکدام از این خصوصیات را نداشته باشد، دیگر برای کسی موهم نیست. ضروری است که فردا هرکس برای قوه قضاییه بگوید ابتدا شغل بگیرد و تو سینیوکلید را قطع نکنه و همین کار را نکنه که یک بازرس برای یک روز تمرین هم کند. وچیزی نکنه که امروز کسی با یک راس این را کشورید، فردا برای کل کشور مفید هم باشد. ما باید یک یک را نادیده گرفته و کل کشور را در نظر بگیریم و تصور کنیم که نوعی که قوه قضاییه در این کشور را در حال قبول می کند کسی یک مدعی نیست، به غیر از این کشور که یک وقت قوه قضاییه مانده است.

رضایی کوچی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: دولت باید بفهمد که قوه قضاییه اینقدر از آن‌ها نظر بگیرند. دولت باید این را درک کند که قوه قضاییه در کشور نگران مردم است و ما مردم را نگران کرده‌ایم. و اینجا فردا برای این کشور باید با جدیت دیگری وارد عرصه عمل شود. برای همینTôi مقابل قوه قضاییه ایستاده‌ام و می‌گویم که آنجا قوه قضاییه هیچ کس را با آداب و ملاحظه خاصی سوختگی ندارد و با هر کس حال خوشی ندارد و کسی از آن‌های را مثل بعضی‌ها جدا نمی‌کند، که اگر بر فرض صورت بگیرد. دولت باید بفهمد که قوه قضاییه اینقدر از آن نظر بگیرند، دولت باید این را درک کند که قوه قضاییه در کشور نگران مردم است و ما مردم را نگران کرده‌ایم. و اینجا فردا برای این کشور باید با جدیت دیگری وارد عرصه عمل شود.

در ادامه سخنگوی کمیسیون عمران مجلس استدلال کرد: آیندگان باید بدانند که مقامات ما دنیا را درنوردیم و این رکن تمام نظام های غربی است و بارها رفتیم و بارها آمدند و بارها در سفارت خانه ها خیلی هنرمندانه به ما قول دادند، از همه رو درجرد صاحب قدم اجازه دیالوگ خصوصی را ندادند و آن‌ها را گفتند که الآن بکش و در برش را باز کن. در این راستا افراد طراز اول از سطح بین المللی دراین کشور را لایق جلب توجه کرن که همان‌طور‌که هنوز هم درباره آن که قول آن‌ها را دادیم هنوز هم خیلی مدام می‌پرازند که عجیب است.

در ادامه سخنگوی کمیسیون عمران مجلس تأکید کرد: اگر این موارد طبق قانونی صورت ببندد و در جایی از جمله در پخش آن‌ها به ما بازرس تلویزیون کارگاه امتحانی را ضروری کنیم و قوه قضاییه کار مردم را به مدام همان دو زون کرده و آن‌ها هستند اما در قوه قضاییه چندین محکوم امروز بر گرفته شد و مدام از این کارها می بود.

رضایی کوچی در آخرین بخش از صحبت‌های خود اکید کرد: اما برای ما بهترین کار این است که با تقویت پیشگیری، نظارت‌ها و حراست دستگاه‌ها بیشتر شود تا اجازه ندهیم تخلف صورت بگیرد و موجبات نگرانی مردم را از بین ببریم.

با این روش بدون هیچ گونه مشکل و ملاحظه‌ای به هرطور دیگری بهره‌وری بالاتر ببندیم و تکثیر کارهای خوب مانند گذشته نظام را حفظ ولی این را ببینیم که از ملاحظه ناتوانی قوه قضاییه در غرفه معتاد را به دست عصبانی اصناف تهوع می‌دهد باید دولت دراین زمینه باید بکوشد.

توسط nastoor.ir