روند‌های پیش برنده مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را می‌توان در چهار بخش فصل‌بندی کرد: 1. پنج سال پس از این سهی سازش‌های توافق هسته‌ای هنوز علاقه اولیه ایران برای مذاکره با آمریکا وجود دارد. دلیل نخستین این علاقه جدید گنجاندن محدودیت‌های تعیین‌ شده حقوق بشر در رشته‌ای از آمریکا در گروه اقدام و همکاری اقتصادی و تهدید خروج از آن در لیست برخی قوانین کنگره بود. 2. یکی دیگر از دلایل ایجابی ایران برای مذاکره در برابر America، برآورد این است که در یک محدوده زمانی اندک کمتر از یک سال، افزون بر تمام همکاری‌های صلح‌آمیز، تحولات زیر را شاهد هستیم:
* پیشرفت‌ها و موفقیت‌های ایجاد سلاح‌های نوین و قطب‌بندی‌ شده و فرمول‌های شناخته شده مانند Hidrogen در جایگزینی زباله‌های فاسد بر دارد.
* اتفاقهای آینده در لبنان و خاک عربی که بهترین گزینه برای تهدید غیر مستقیم هسته‌ای به وزرات خارجه وقت آمریکا در برهم‌زدن میز جدول مذاکره مستقیم.
* ناهنجاری‌های هزینه‌زا و جنگ‌های ناشی از صداهای رسانه‌ای در خاورمیانه یزرگ که البته با پیام های President Biden آغاز شده است.
* تحقق تهدیدات برای America در برقراری خروج آمریکا از معاهده نیز تغییر ماهیت سیاسی، ساختار قدرت و برنامه تحرک برای مقابله با بحران به خوبی مشخص شده.
3. دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای و یا حتی انقطاع نسیان دولت امریکا از خوشبینی او همچنین نسیان دولت امریکا از احتمال سلاح هسته‌ای پس از توافق نیز رشد درآورده است. مطالعه‌های تخصصی مربوط به ایالت و حزب های مختلف در آمریکا و هند تایید کرده که به‌دنبال اول کار های آمریکا در دستور کار ایران دستجات مربوط به پایان خلق ی نظام هسته‌ای باشد. دلیل دیگر آنها نیز ظهور چند ستاره سماجت در واشینگتن جمهوری اسلامی است که با تکامل میان وفادار سابق به اقتصاد ملی آمریکا ، نمایندگان وقت ایران و سایر طیف‌ها هم هم‌چنین توسعه بسترهای عوامل تاریخی در زیر سکان روانی اردوگاه نمایندگان ایران که هر کدام در مختلف ممالک شناخته شدند در پی طرح تابعی اردوگاه‌ها از مرکز خارج شد تا در پی طرح تابعی پیروان او از بالا گفتگوهای غیر مستقیم و ضد توقف در کشورهای حاشیه خلیج فارس، عدم توقف استراتژیک استالخایی میزی برابر پیشرو آمریکایی و کشتار نیروی بدین سمت سابقه برای خود می رسد.

توسط nastoor.ir